Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Зерин Сюмер се омъжи на 78

Зерин Сюмер е една от най-прочутите и изявени турски актриси, която дълги години ревниво пази личния си живот в тайна. В продължение на 15 години тя е омъжена за ресторантьора Гюнай Тунджел, с когото се развеждат, когато тя узнава за негова изневяра. Двамата имат син на име Бюке, роден през 1978 г.

В свое интервю Зерин изненада своите почитатели с новината, че от 22 години живее на семейни начала с мъж, чиято самоличност все пак не разкрива. Едва преди 8 месеца двамата взимат решение да узаконят своята връзка.

“Никой не знаеше, че сме се оженили. Преди години, докато живеех в Истанбул, се разболях и не бях в състояние дори да достигна до телефона. По това време нямаше и много телефони, но си казах, че никога няма да изпадна в подобно положение”, коментира тя.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Тогава актрисата уведомява сина си, че желае да сподели своя живот с друг мъж: “Той ми отговори: “Добре, мамо, но само не се омъжвай. Не сключвай брак, но прави каквото поискаш”. 1 – 2 години по-късно открих своя спътник. Приятно ми е да бъда с някой, който се грижи за мен. Той остана изненадан, когато му признах, че го харесвам и ми предложи брак. Ние сме връстници, живеем под един покрив от 22 години. Едва преди 7 – 8 месеца решихме да се оженим”.

Звездата на турското кино и театър е позната на българската публика в ролята на Фериде от “Дъщерята на посланика” (2021), в образа на Ганимет “Моят живот” (2015 – 2017) и като Султан “Градско момиче” (2014 – 2015).

Материалът Зерин Сюмер се омъжи на 78 е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Виола“ с втори сезон

admin

Яман изхвърля вещите на Сехер, тя се готви да бяга с Юсуф

admin

Три сестри – Епизод 226 (Ето какво ще видим) 20-ти септември

admin

„Три сестри“, еп153: Тюркян отново е нападната!Рючхан се завръща, за да отмъсти!

admin

Фатална грешка и препятствия пред любовта в новия епизод на „Любовни афери“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy