Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Хазар настоява Насух да обясни защо се е срещал със сина на бижутера. Насух го заблуждава, че Филипос е дошъл сам при него и му е разкрил каква е последната воля на Габриел. Хазар се усъмнява, че Насух премълчава истината.

Ярен посреща бъдещия си съпруг на входа на имението, а в същия момент Хандан и Джихан застават зад вратата. Тя съобщава на Харун, че иска да развали годежа, провокира го да влезе вътре, но той предусеща коварните й помисли и започва да се държи смирено и любезно. По-късно младият мъж прониква в стаята на Ярен и я предупреждава да не се подиграва с него.

По молба на Шукрян Хазар пристига в конака на Асланбей. След минути се появява Миран и настоява да чуе разказа на своя тъст. Хазар споделя, че двамата с Дилшах са били влюбени и са възнамерявали да сключат брак, но след излизането си от казармата той е научил, че вече е омъжена. Подчертава, че е стоял настрана от нея,  докато тя не му е изпратила писмото със зов за помощ. Хазар споменава, че при срещата им Дилшах се е опитала да му довери нещо, но тогава се е появил Мехмет и започнал да стреля срещу тях. Хазар разкрива, че е изгубил съзнание и няма представа какво се е случило след това. Миран е разгневен и го обвинява в лъжа. Рейян порицава Миран, заявява, че е крайно разочарована от поведението му и тръгва заедно с баща си.

Насух се прибира и съобщава на семейството, че Азизе е инициатор на инцидента в чифлика. Миран се връща у дома си и пита Азизе дали думите на Насух са истина. Азизе потвърждава и го упреква, че е оставил Елиф в ръцете на Шадоулу. Насух обявява пред близките си, че възнамерява да организира сватбена вечеря в хотела в чест на младото семейство. Рейян остава насаме с дядо си и се интересува дали се е допитал до Азат и Елиф. В този миг влиза Ханифе. Рейян реагира остро и настоява пред дядо си да я изгони, изтъквайки, че е шпионин на Азизе. Тогава Насух разкрива, че тя ще остане в дома му, но при условие че ще му се подчинява и ще го информира за плановете на Азизе.

Фърат укорява Миран, че продължава да вярва на лъжите на Азизе, и го убеждава да  осъзнае реалността. Миран не приема критиките, напада го и двамата се сбиват. Фърат е силно огорчен и признава, че се е стараел да угоди на Азизе, но вече е загубил себе си. Ханифе изпълнява заповедта на Насух, обажда се на Азизе и я уведомява за тържеството.

Семейство Шадоулу пристигат на сватбената вечеря, след малко се появяват Султан, Гьонюл и Шукрян. Азизе се обажда на Хандан и й заповядва да доведе незабавно Елиф. Хандан й се противопоставя, но Азизе отбелязва, че ако не изпълни нареждането й, ще посегне на Азат. Хандан влиза в стаята, където Елиф се приготвя, и я информира за разговора си с Азизе. Елиф изпада в паника, бяга навън и се качва в колата на баба си. Миран се среща с Хазар, предлага му заедно да търсят следите от миналото, но го предупреждава, че никой, дори и Рейян, не трябва да знае за тяхното партньорство.

Азат установява, че Елиф е изчезнала, и съобщава на присъстващите. Настъпва суматоха, Азат тръгва да търси своята съпруга, а Шадоулу се прибират съкрушени в имението.

На сватбената вечеря пристигат Султан, Гьонюл, Шукрян и Есма. Азизе се свързва с Хандан и й нарежда незабавно да доведе Елиф на тържеството. В противен случай ще посегне на Азат. Хандан е принудена да се подчини, влиза при Елиф и я информира за разговора си с Азизе. Уплашена, Елиф побягва навън и се качва в колата на баба си. Миран се среща с Хазар и двамата решават заедно да разкрият тайните от миналото. Миран предупреждава Хазар да не разкрива на никого за съвместните им усилия.

Азат установявя, че Елиф е изчезнала, и съобщава на присъстващите. Настава суматоха, всички се отправят към конака. Миран и Джихан обвиняват Азизе, че е отвела насила Елиф, Азат изважда оръжие. Разразява се скандал, мъжете влизат в схватка. Елиф изпада в умопомрачение, стъпва на парапета на терасата и заявява, че смъртта е единственото избавление за нея. Съкрушен, Азат се хвърля към Елиф и я дръпва рязко, след което я взема на ръце и я извежда от конака.

Младоженците пристигат в имението, Елиф разказва какво се е случило и кой я е подтикнал да избяга. Азат обявява на всеослушание, че в бъдеще той ще контролира своя живот и този на Елиф. Насух укорява снаха си, че е унижила семейството им, но Хандан настоява, че ще прекрати този брак. Джихан предупреждава Хандан, че ако не овладее емоциите си, ще се разведе с нея.

Азизе укорява Миран, че не е попречил на Азат да отведе Елиф и му намеква, че изпълнява нарежданията на Шадоулу. Рейян споделя с баща си, че иска да помогне на Миран, но той продължава да е подвластен на манипулациите на Азизе и не може да се пречупи. Хазар се обажда на Миран, разкрива му, че Рейян страда заради тяхната раздяла, и го умолява да отиде при нея. Рейян узнава за договорката между Хазар и Миран. Азизе е обзета от съмнения, че Ханифе я е предала и играе двойна игра.

Елиф признава пред Азат, че изпитва силни чувства към него, Азат изтъква, че сърцето му е отворено и ще се опита да я обикне. Рейян и Миран се сдобряват и отиват да нощуват в хотела.

 

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Три сестри”: Притеснения за предстоящия развод

admin

bTV Media Group стартира новия турски сериал "Чуй ме", превърнал се в световен феномен, на VOYO

admin

Епизод 140 (Ето какво ще видим) 15-ти декември

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 82 и 83 – какво ще се случи…

admin


Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ 


admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy