Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Хазар настоява Насух да обясни защо се е срещал със сина на бижутера. Насух го заблуждава, че Филипос е дошъл сам при него и му е разкрил каква е последната воля на Габриел. Хазар се усъмнява, че Насух премълчава истината.

Ярен посреща бъдещия си съпруг на входа на имението, а в същия момент Хандан и Джихан застават зад вратата. Тя съобщава на Харун, че иска да развали годежа, провокира го да влезе вътре, но той предусеща коварните й помисли и започва да се държи смирено и любезно. По-късно младият мъж прониква в стаята на Ярен и я предупреждава да не се подиграва с него.

По молба на Шукрян Хазар пристига в конака на Асланбей. След минути се появява Миран и настоява да чуе разказа на своя тъст. Хазар споделя, че двамата с Дилшах са били влюбени и са възнамерявали да сключат брак, но след излизането си от казармата той е научил, че вече е омъжена. Подчертава, че е стоял настрана от нея,  докато тя не му е изпратила писмото със зов за помощ. Хазар споменава, че при срещата им Дилшах се е опитала да му довери нещо, но тогава се е появил Мехмет и започнал да стреля срещу тях. Хазар разкрива, че е изгубил съзнание и няма представа какво се е случило след това. Миран е разгневен и го обвинява в лъжа. Рейян порицава Миран, заявява, че е крайно разочарована от поведението му и тръгва заедно с баща си.

Насух се прибира и съобщава на семейството, че Азизе е инициатор на инцидента в чифлика. Миран се връща у дома си и пита Азизе дали думите на Насух са истина. Азизе потвърждава и го упреква, че е оставил Елиф в ръцете на Шадоулу. Насух обявява пред близките си, че възнамерява да организира сватбена вечеря в хотела в чест на младото семейство. Рейян остава насаме с дядо си и се интересува дали се е допитал до Азат и Елиф. В този миг влиза Ханифе. Рейян реагира остро и настоява пред дядо си да я изгони, изтъквайки, че е шпионин на Азизе. Тогава Насух разкрива, че тя ще остане в дома му, но при условие че ще му се подчинява и ще го информира за плановете на Азизе.

Фърат укорява Миран, че продължава да вярва на лъжите на Азизе, и го убеждава да  осъзнае реалността. Миран не приема критиките, напада го и двамата се сбиват. Фърат е силно огорчен и признава, че се е стараел да угоди на Азизе, но вече е загубил себе си. Ханифе изпълнява заповедта на Насух, обажда се на Азизе и я уведомява за тържеството.

Семейство Шадоулу пристигат на сватбената вечеря, след малко се появяват Султан, Гьонюл и Шукрян. Азизе се обажда на Хандан и й заповядва да доведе незабавно Елиф. Хандан й се противопоставя, но Азизе отбелязва, че ако не изпълни нареждането й, ще посегне на Азат. Хандан влиза в стаята, където Елиф се приготвя, и я информира за разговора си с Азизе. Елиф изпада в паника, бяга навън и се качва в колата на баба си. Миран се среща с Хазар, предлага му заедно да търсят следите от миналото, но го предупреждава, че никой, дори и Рейян, не трябва да знае за тяхното партньорство.

Азат установява, че Елиф е изчезнала, и съобщава на присъстващите. Настъпва суматоха, Азат тръгва да търси своята съпруга, а Шадоулу се прибират съкрушени в имението.

На сватбената вечеря пристигат Султан, Гьонюл, Шукрян и Есма. Азизе се свързва с Хандан и й нарежда незабавно да доведе Елиф на тържеството. В противен случай ще посегне на Азат. Хандан е принудена да се подчини, влиза при Елиф и я информира за разговора си с Азизе. Уплашена, Елиф побягва навън и се качва в колата на баба си. Миран се среща с Хазар и двамата решават заедно да разкрият тайните от миналото. Миран предупреждава Хазар да не разкрива на никого за съвместните им усилия.

Азат установявя, че Елиф е изчезнала, и съобщава на присъстващите. Настава суматоха, всички се отправят към конака. Миран и Джихан обвиняват Азизе, че е отвела насила Елиф, Азат изважда оръжие. Разразява се скандал, мъжете влизат в схватка. Елиф изпада в умопомрачение, стъпва на парапета на терасата и заявява, че смъртта е единственото избавление за нея. Съкрушен, Азат се хвърля към Елиф и я дръпва рязко, след което я взема на ръце и я извежда от конака.

Младоженците пристигат в имението, Елиф разказва какво се е случило и кой я е подтикнал да избяга. Азат обявява на всеослушание, че в бъдеще той ще контролира своя живот и този на Елиф. Насух укорява снаха си, че е унижила семейството им, но Хандан настоява, че ще прекрати този брак. Джихан предупреждава Хандан, че ако не овладее емоциите си, ще се разведе с нея.

Азизе укорява Миран, че не е попречил на Азат да отведе Елиф и му намеква, че изпълнява нарежданията на Шадоулу. Рейян споделя с баща си, че иска да помогне на Миран, но той продължава да е подвластен на манипулациите на Азизе и не може да се пречупи. Хазар се обажда на Миран, разкрива му, че Рейян страда заради тяхната раздяла, и го умолява да отиде при нея. Рейян узнава за договорката между Хазар и Миран. Азизе е обзета от съмнения, че Ханифе я е предала и играе двойна игра.

Елиф признава пред Азат, че изпитва силни чувства към него, Азат изтъква, че сърцето му е отворено и ще се опита да я обикне. Рейян и Миран се сдобряват и отиват да нощуват в хотела.

 

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Нина Добрев партнира на Пиърс Броснан в нов филм

admin

„Плен“, еп.31: Афифе е бясна, виждайки колко близки са си Орхун и Хира!

admin

Утре (22-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

admin

Всичко, което знаем за втория сезон на “Домът на дракона”

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy