Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Ирем Хелваджъолу: Бях сервитьорка и продавачка

Благодарение на ролята на Нефес в семейната драма “Ти разкажи, Черно море”, атрактивната актриса Ирем Хелваджъолу се превръща в международна звезда. Но пътят й към пробив в шоубизнеса не е бил никак лесен. В последното си интервю екранната Нефес разказва за своето минало.

“Работих като сервитьорка в кафене, след като завърших гимназия. След това се трудих като касиерка и продавачка в магазин. Кварталът, в който живеех, беше моята защита зона, но исках да я напусна, за да се науча да говоря с непознати, да се боря, да живея пълноценно. Прекратих ангажимента си в заведението, когато ме приеха в консерваторията. Тогава собственикът ми каза: “Това е твоят дом, винаги може да се завърнеш”, разкрива тя.

Актрисата e родена в Германия, тя успешно завършва арт центъра “Мюждат Гезен”, а първите си стъпки пред камера прави в криминалната поредица “Бехзат Ч.:Анкарска полицейска история” (2011). Българската публика я познава и в образа на Нурбахар Хатун в историческата суперпродукция “Великолепният век” (2013 – 2014), като Туче в “Слънчеви момичета” (2015 – 2016), както и в ролята на Пелинсу в романтичната комедия “Стая 309” (2016 – 2017).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Ирем Хелваджъолу и Улаш Туна Астепе в „Ти разкажи, Черно море“

В интервюто си 33-годишната Хелваджъолу обръща и внимание на незавидното положение, в което жените продължават да живеят в южната ни съседка. В “Ти разкажи, Черно море” Хелваджъолу пресъздава образа на жертва на психологическо и физическо насилие жена като се оказва, че в миналото е познавала дама, изпаднала в подобно положение, която не е срещнала подкрепа, за да се спаси от тираничния си съпруг.

“Жените винаги трябва да са силни, да се борят. В миналото имахме съседка, която искаше да се разведе, тъй като съпругът й злоупотребяваше с алкохола. Баща й каза: “Само мъртва ще се завърнеш у дома. Ако трябва остави съпругът ти да те убие”. Дамата работеше, а мъжът й взимаше парите й и ги губеше в игра на хазарт”, разказва тя и посочва, че проблемът е световен, а не само изолиран за Турция.

Материалът Ирем Хелваджъолу: Бях сервитьорка и продавачка е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (08-ми май) в “Скъпа мамо” Ето какво ще видим

admin

Туба Бююкюстюн с восъчна фигура

admin

„Присъда“, еп. 24 – Енгин е отровен!

admin

Епизод 60 (Ето какво ще видим) 18-ти юни

admin

Утре (04-ти октомври) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy