Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Севда Ергинджи звезда в нов филм

Прочутата турска актриса Севда Ергинджи, която спечели сърцата на българската публика в образа на Зейнеп от хитовата поредица “Опасно изкушение”, е избрана за главната роля в комедийната лента “Добре дошли на нашето погребение”. Неин екранен партньор е атрактивният Исмаил Еге Шашмаз, който вдъхва живот на Каан от романтичната сага “Почукай на вратата ми”.

В лентата героите Ирем и Озан са влюбени от 4 години, а действието започва на сутринта след техния дългоочакван годеж. Те принадлежат към два различни свята, но не подозират какво ги очаква. Ирем е изнервена заради предстоящата визита на членове на “откаченото” й семейство и се страхува, че нейните близки по традиция ще създадат проблеми на връзката й с Озан. Нейната майка е току-що изписана от психиатрична клиника, една от лелите й е неуспяла певица, а друга – обсебена от мисълта за покойния си съпруг.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От друга страна фамилията на Озан е добре образована и аристократична и до този момент не са имали контакт с ексцентрични личности като бъдещите си роднини. Обстановката допълнително се усложнява от внезапната смърт на Атике, бабата на Ирем, чието тяло е доставeно в хладилна камера в дома на годениците.

Звездният състав се допълва от изявените турски артисти Еркан Джан, Гонджа Вуслатери, Шукрян Овалъ и Дениз Уур. Несъмнено прави впечатление и присъствието на едно от най-големите имена – Гювен Хокна, изиграла незабравимата Хайрие Текин от незабравимата сага „Листопад“.

Премиерата ще бъде по кината  в южната ни съседка от 22-и декември.

Материалът Севда Ергинджи звезда в нов филм е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Наследство": Бегюм рискува живота си, за да спаси Кираз, но Ердал я хваща и я; Селим решава да се обясни в любов на (1 август)

admin

Утре (18-ти февруари) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Утре (22-ри ноември) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Без твоя поглед“

admin

„Златно момче“, еп.100 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy