Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Беркер Гювен не бърза да сключи брак

Талантливият турски актьор Беркер Гювен коментира пред журналисти връзката си със своята колежка Нихал Ялчън, която е с 14 години по-възрастна от него. Той увери, че отношенията им с Нихал са много хармонични, но двамата не обмислят да сключат брак в близкото бъдеще. „Много обичам Нихал, но съм на мнение, че основната причина двама души да се оженят е желанието им да имат деца. Аз все още не съм готов за подобна стъпка. Чувствам се прекалено незрял, за да бъда баща, едва се грижа за самия себе си“, откровен бе актьорът.

Относно възможността с любимата му да участват в общ проект, Гювен е много по-благосклонен: „Възхищавам се на таланта на Нихал и обичам да наблюдавам играта й. Бих се радвал да застанем един до друг пред камерата“.

През последните две години Беркер и Нихал са една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка

Романсът на Беркер и Нихал, позната на българските зрители като ексцентричната дизайнерка Гюнеш от драматичния сериал „Завинаги“, започва през лятото на 2021 г. За пръв път двамата са забелязани заедно по време на съвместната им ваканция в турския курорт Гюмюшлюк, намиращ се недалеко от Бодрум. Скоро след като в медиите са разпространени техни папарашки снимки, актьорите без притеснения признават официално близките си отношения. В свои изявления пред медиите Гювен винаги е бил категоричен, че разликата във възрастта им не представлява пречка за тяхната любов.

По отношение на работата си в излъчвания и у нас в момента хитов сериал „Три сестри“ Беркер отбеляза, че с колегите му продължават да се трудят неуморно, за да не разочароват вярната си публика. „Непрекъснато пътувам до Айвалък за снимките. С колегите ми работим усилено. Животът на Сомер в сериала и този на Беркер в реалността не си приличат изобщо. В неговия свят цари истински хаос, двамата нямаме нищо общо“, сподели Гювен, когото българските зрители познават отлично и в емблематичния образ на Недим от хитовата сага „Безмилостен град“.

Материалът Беркер Гювен не бърза да сключи брак е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

ВЕСТНИК ТВ САГА – БРОЙ 52 – 2023

admin

Три сестри – Епизод 137 (Ето какво ще видим) 14-ти май

admin

Жестока битка изпрати в Чистилището 8 от участниците в “Игри на волята” 5

admin

Какво ще се случи в третия сезон на “Златно момче” с Ферит и Сейран?

admin

„Богатите също плачат” – от 18-и май в българския ефир

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy