Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Бараж“

Нехир сключва брак с Тарък. След церемонията се обажда на Бахар и я моли да се грижи за Назъм. Бахар се подлага на операцията за бъбречна трансплантация, за да спаси живота на Назъм. Нехир моли Тарък да прояви търпение и да изчака, докато е готова да прекарат първата си брачна нощ заедно. Демир изнудва Азра, че ще издаде пред Бахар, че не е нейна сестра. Азра се съгласява да му даде 250 хиляди лири, които е откраднала от него, но той иска половината от богатството й, за да скрие, че Азра е присвоила самоличността на сестрата на Бахар, която е загинала в злополука.

Назъм се събужда след операцията и узнава, че Бахар му е дарила бъбрек. Когато остава насаме с Пеле, Назъм го пита защо Нехир не е дошла в болницата. Пеле го уверява, че Нехир не е пострадала, но не знае защо не е при Назъм. Назъм се обажда на Нехир, но тя не събира сили да говори с него, въпреки че Тарък я подтиква да му съобщи сама, че се е омъжила. Пеле премълчава пред Назъм, че Нехир му е казала в болницата, че не желае повече да стои между Бахар и съпруга й, след като тя му дарява бъбрека си.

Назъм пристига в имението и пита Нехир защо не е дошла в болницата. Тарък му съобщава, че с Нехир са се оженили. Нехир обяснява на Назъм, че не би могъл да изостави Бахар, след като тя е спасила живота му и затова е решила бързо да се омъжи и да го забрави. Назъм настоява Мерт да живее при него, защото не желае Тарък да отглежда сина му, и Нехир се съгласява. Захра отива в офиса на Тарък и научава от секретарката му, че е сключил брак с Нехир. Захра го заплашва, че ще му отмъсти за това, че я е лъгал толкова години.

Назъм научава от Мерт, че майка му спи в едно легло с него, и отива при Нехир, за да научи какво крие. Нехир твърди, че не пази никаква тайна, но Назъм се зарича да разбере истината. Азра предава на Бахар за ДНК изследване кичур, който е отрязала преди време от косата на истинската сестра на Бахар. Захра пристига в имението и разкрива пред Нехир и Зерин, че Тарък е убил съпруга й Халил пред нея, а след това я е заплашвал, за да не го издаде пред властите. Нехир я пита дали има някакви доказателства за твърденията си, но Захра заявява, че е искала само да я уведоми, че е омъжена за убиец, и си тръгва.

Назъм посещава Тарък в офиса му и го разпитва как е принудил Нехир да се омъжи за него. Тарък твърди, че Нехир го обича още от запознанството им, но Назъм не вярва на думите му и се зарича да узнае истината. Тарък се обажда на Бахар и я информира за посещението на Назъм. Бахар го успокоява, че Назъм не може да попречи на брака му с Нехир. Азра дочува разговора им. Нехир си припомня, че някога Назъм е заподозрял Тарък за убийството на Халил, защото Захра е имала извънбрачна афера с него. Нехир споделя със Зерин съмненията си.

Нехир уведомява Тарък за обвиненията на Захра. Той твърди, че Захра го преследва, откакто са имали кратка връзка, докато е работел на язовира. Нехир го пита дали се е срещал с нея и след това, но той заявява, че отношенията им са приключили след годежа му с Фуля. Тарък изтъква, че Захра се опитва да ги раздели, но той ще я накара да признае, че обвиненията й са фалшиви. Нехир забелязва нервността му и решава да се срещне със Захра, за да научи истината. Зерин настоява да придружи Нехир до дома на Захра.

Тарък пристига в апартамента на Захра и заплашва да я убие, ако още веднъж се срещне с Нехир. Когато Нехир и Зехир звънят на входната врата, Тарък попречва на Захра да им отвори и запушва устата й, за да не вика за помощ. Нехир и Зерин си тръгват, защото решават, че Захра не е вкъщи. Нехир предлага да посетят кантората на Бахар и да я разпитат. Нехир иска от Бахар досието от случая на Назъм и вижда показанията на Тарък, в които твърди, че Назъм се е опитал да го убие. Нехир взима от Бахар копие от документите. След като Нехир си тръгва, Бахар незабавно вика Тарък и го разпитва за убийството на Халил. Той не признава, че го е убил, но Бахар не му вярва и го съветва да се опита да убеди Нехир, че е невинен.

Назъм разпитва Пеле защо не го е уведомил, че Нехир се е омъжила за Тарък. Пеле признава, че Нехир е посетила Назъм в болницата след операцията му в деня на бракосъчетанието си, но го е помолила да не я издава пред никого. Тарък се обажда на Ибрахим и му поръчва да намери някой бедняк, който да поеме вината за убийството на Халил срещу високо заплащане. Ибрахим изпраща Мехмед при Тарък, който му плаща и го инструктира да признае пред полицията, че е влязъл в схватка с Халил заради финансов спор и без да иска, го е убил, а след това е избягал.

Нехир разпитва Тарък защо е дал показания, с които е оклеветил Назъм пред следователя. Тарък твърди, че е казал истината и Назъм е неуравновесен. Той упреква Нехир, че му няма доверие, и се отправя към своя дом, за да й даде време да размисли. Следователят се обажда на Захра и я информира, че Мехмед е признал, че е убил съпруга й. Захра предупреждава Тарък, че няма да се отърве толкова лесно от нея. Той заявява, че отива при съпругата си, която обича, и съветва Захра да се омъжи за Халит. Назъм идва в имението, за да вземе Мерт и заварва Нехир да преглежда досието от делото му. Бахар му се обажда и го уведомява, че убиецът на Халил се е предал в полицейския участък.

Разгневената Захра пристига в имението, където заварва Нехир и Назъм заедно. Захра им показва копие от записа, на който Тарък копае гроба на Халил в двора на Назъм. Назъм настоява със Захра да отидат в полицията, за да даде показания. Тарък се прибира в имението и Назъм се нахвърля върху него с обвинения, че е убиец. Нехир се опитва да прекрати физическата схватка, а Захра бяга от имението. Зерин вика полицаите. Тарък удря Назъм по раната от операцията и той пада на земята. Тарък уверява Нехир, че не е убил Халил, и си тръгва с колата си. По пътя той вижда Захра, която се опитва да спре такси, и я принуждава да се качи в автомобила му. Заплашва я, че ще я убие.

Назъм и Нехир разказват за случилото се на полицаите, които ги информират, че без показанията на Захра не могат да започнат разследване срещу Тарък. Назъм се обажда на Захра, но Тарък отнема телефона й и го изключва. Тарък отвежда Захра в къщата на свой приятел, който е в чужбина, и я затваря в една от стаите. Той се обажда на Бахар и настоява да се срещнат. Нехир превързва раната на Назъм и го убеждава да не напуска имението, но той отива заедно с Пеле да издири Захра в апартамента й. Там срещат Халит пред сградата и Назъм го осведомява, че Тарък е убил брат му.

Тарък разказва на Бахар, че Захра го е обвинила пред Нехир за убийството на Халил, и настоява тя да внуши Назъм, че убиецът е Мехмед. Бахар го съветва да убеди Захра да потвърди неговата версия, иначе няма да може да убеди Нехир и Назъм, че е невинен. Демир прониква незабелязано в имението и принуждава Азра да се обади на сестра си, за да научи кога ще получи фамилното й име и наследствената собственост. Бахар заявява, че ще говори със сестра си, когато се прибере в имението. Демир настоява по-бързо да получи парите, които са му необходими, за да напусне страната.

Тарък се завръща в къщата на приятеля си и заварва Захра да се опитва да избяга през прозореца на терасата. Той я убеждава, че е осъзнал грешката си и иска да се ожени за нея. Преструва се, че се обажда на адвоката си и му поръчва да подготви документите за развод с Нехир. Поднася годежен пръстен на Захра и отново успява да спечели доверието й. Бахар се опитва да убеди Назъм, Нехир и Зерин, че записът на Захра не е доказателство, че Тарък е убил Халил. Назъм настоява да остане в имението, за да защити Нехир, ако Тарък се завърне. Бахар също остава с него.

Халит пристига в холдинга и разпитва за Тарък. Секретарката го уведомява, че той е в имението на Нехир и Халит взема адреса, като я заплашва с оръжие. Захра се връща в имението и заблуждава Нехир и Назъм, че е обвинила Тарък в убийството на съпруга си от ревност към него. Захра твърди, че с Тарък са открили тялото на мъртвия Халил в дома й и са решили да го погребат в двора на Назъм, за да не ги обвинят в убийство. Нехир я разпитва дали е имала извънбрачна връзка с Тарък и Захра признава, че са били любовници. Халит, който тъкмо влиза в имението, чува думите на Захра и я заплашва с пистолет. Назъм отнема оръжието му и нарежда на охранителите да повикат полицаите, за да го арестуват.

Назъм, Нехир, Бахар и Зерин придружават Захра в полицейския участък, където тя дава показания в полза на Тарък. Бахар възпира Назъм да й окаже натиск да съобщи истината. Захра се прибира в апартамента си и разказва на Тарък какво се е случило в полицейското управление. Той отива в имението, но Нехир го обвинява, че е заровил трупа на Халил в двора на Назъм и го е набедил в убийството. Тя заявява, че ще се разведе с Тарък. Зерин се обажда на Назъм и той се отправя към имението. Тарък успява да си тръгне, без да се срещне с него. Нехир съобщава на Назъм, че ще се разведе с Тарък. Назъм разпитва Нехир дали Тарък я е заплашил, за да я накара да сключи брак с него. Нехир отрича, но Назъм не вярва на думите й.

Назъм уведомява Бахар, че Нехир ще са разведе с Тарък. Бахар се отправя към имението и обвинява Нехир, че не е спазила уговорката им. Нехир отвръща, че не може да остане омъжена за Тарък, но няма да пречи на брака й с Назъм. Назъм пристига и чува думите на Бахар, която го заблуждава, че е посъветвала Нехир да се разведе с Тарък по взаимно съгласие. Нехир не опровергава думите й, но отклонява предложението да я представлява на бракоразводния процес, като изтъква, че вече е ангажирала друг адвокат.

Назъм дочува Бахар да се уговаря с Тарък да се срещнат и я проследява. Тарък заплашва Бахар, че ще разкрие пред Назъм, че е накарала Нехир да се омъжи за него, за да дари бъбрека си. Бахар изтъква, че сделката с Нехир е била негова идея. Назъм дочува разговора им и горчиво упреква Бахар за постъпката й. Заявява, че вече не желае да я вижда. Назъм отива при Нехир и й благодари, че се е пожертвала, за да спаси живота му. Той заявява, че няма да се върне при Бахар. Нехир му предлага да остане в имението с нея.

Съкрушената Бахар се прибира в дома си и съобщава на сестра си, че няма да дочака края на процедурата по легализирането на наследството и ще й прехвърли още сега половината от имуществото си. На сутринта Бахар дочува Азра да информира по телефона Демир, че ще получи парите, а след това ще изостави сестра си. Бахар не издава, че е чула разговора на Азра, и я изпраща до аптеката за лекарства, под предлог че не се чувства добре. След като Азра излиза, претърсва багажа й и открива чантата с парите, които е дала на Демир. Бахар посещава жената, която Тюляй е наела да отгледа сестра й, която й показва снимка на истинската й сестра Мерал.

Демир пристига в дома на Бахар и настоява пред Азра да получи парите, които му е откраднала. Бахар се прибира и дочува гласа на Демир. Тя се обажда на Назъм и го моли да дойде бързо в жилището й. Демир намира Бахар и я заплашва с нож. Настоява тя да прехвърли голяма сума по неговата сметка. Бахар се опитва да се освободи и Демир я пробожда. Тарък става свидетел на ситуацията, но се скрива. Назъм намира ранената Бахар. Тарък се обажда на полицаите и подава анонимен сигнал за съпружеска свада, в която жената е пострадала. Назъм вика линейка за Бахар. Полицаите пристигат и го задържат.

Бахар е откарана в безсъзнание в болница. Захра организира романтична вечеря за Тарък, на която идва и Ибрахим. Нехир посещава Назъм в ареста и той я уведомява, че Бахар го е повикала в дома си заради Демир, който след това я е пробол с ножа си. Тарък среща Нехир пред болничната стая на Бахар и напразно се опитва да я убеди, че Назъм е ранил съпругата си. Демир принуждава Азра да посети сестра си в болницата и да се опита да я убие, като изключи животоподдържащите системи.

Азра заварва Нехир да чака пред болничната стая на Бахар и се опитва да я отпрати в имението, под предлог че трябва да се грижи за Мерт. Нехир отказва да си тръгне, защото иска да е при Бахар, когато тя дойде в съзнание, за да свидетелства, че я е нападнал Демир, а не Назъм. Демир прониква в болничната стая на Бахар и изключва животоподдържащите й системи. Нехир го мярва бегло в коридора и отива с Пеле да провери състоянието на Бахар. Азра вижда Нехир и Пеле да се задават, докато Демир е в стаята на Бахар, и се опитва да избяга. Пеле я хваща. Нехир става свидетелка Демир да се опитва да задуши Бахар с възглавница. Демир излиза от болничната стая, но Тарък го задържа. Нехир вика медицинските сестри и лекарите, които спасяват живота на Бахар.

Назъм е качен в затворническа камионетка, за да бъде преместен от ареста в затвора. Нехир пристига навреме със заповед за освобождаването му. Бахар признава пред Назъм, че Нехир е спасила живота й и го е освободила от затвора, като е заловила Демир, който се е опитал да я убие. Бахар благодари на Нехир, която я оставя насаме с Назъм. Бахар го уверява, че би му дарила отново бъбрека си, без да очаква нищо в замяна. Разкрива, че е осъзнала, че не може да спечели любовта му и му пожелава да бъде щастлив с Нехир. Назъм я уверява, че никога няма да забрави, че е била до него в най-тежките минути от живота му. Тарък причаква Нехир в коридора и я моли да не се развеждат. Нехир категорично отказва и го отпраща, преди Назъм да го срещне и да избухне свада.

Тарък се прибира в жилището си. Захра му се обажда и той я заблуждава, че е в болницата при тежко болен приятел. Нехир уведомява Зерин, че Бахар се е съгласила да се разведе с Назъм, и споделя, че се надява да убеди Тарък да стори същото. Халит пристига с Ибрахим в апартамента на Захра и ги заплашва с оръжие, за да му кажат къде е Тарък. Захра и Ибрахим се опитват да го убедят, че тя не е изневерявала на брат му с Тарък, но Халит е решен да го чака да посети любовницата си. Захра приготвя на Халит чай, в който слага опиат. Тарък получава документите за развод и се обажда на Нехир. Той отказва да се разведе и настоява да се срещнат. Зерин убеждава Нехир да я придружи, но тя отказва и я моли да не съобщава на Назъм за уговорката й с Тарък.

Халит заспива под въздействие на сънотворните и Захра напуска апартамента си. Тя се обажда на Тарък, но той отказва да разговаря с нея и й забранява да му се обажда повече. Нехир заблуждава Назъм, че отива в офиса си, а се отправя към вилата, в която Тарък преди време е затворил Захра. Тарък я посреща и я умолява да не се развеждат. Тя му обяснява, че чувствата й към него никога няма да се променят, защото обича Назъм. Тарък решава да принуди Нехир да изпълни обещанието си бракът им да не е фиктивен и я заключва в една от стаите на вилата. Назъм научава, че Нехир не е била в офиса си и когато тя не отговаря на обажданията му, разпитва Зерин. Тя разкрива пред него, че Нехир е отишла при Тарък, за да уговори развода им, но не знае какъв е адресът, на който той я е повикал.

Захра не открива Тарък в жилището му. Тарък се обажда на Ибрахим и споделя, че е отвлякъл Нехир. Ибрахим го съветва веднага да я освободи и да й се извини, ако не иска полицаите да го открият и арестуват. Тарък отхвърля съвета му, защото не желае да изгуби Нехир завинаги. Захра отива във вилата и забелязва колата на Нехир, която е паркирана пред нея. Нехир дочува някой да влиза във вилата и решава, че е Тарък. Тя настоява Тарък да я освободи и го уверява, че ще се разведе с него дори против желанието му. Захра осъзнава, че Тарък отново я е измамил. Назъм се обажда на Захра и тя му изпраща локацията на вилата.

Назъм и Пеле пристигат във вилата и освобождават Нехир. Тя ги разубеждава да повикат полицаите и да подаде жалба срещу Тарък. Назъм нарежда на Пеле да наблюдава вилата, за да залови Тарък, когато той се завърне там. Захра събужда Халит и го заблуждава, че Тарък предумишлено е убил брат му. Тя го завежда в апартамента на Ибрахим, където откриват Тарък. Халит насочва оръжие към Тарък и го обвинява в убийството на брат си. Тарък разкрива пред него, че Захра е отнела живота на Мерием в апартамента си, за да прикрие съучастието си в убийството на Халил. Захра отрича, но Тарък се възползва от колебанието на Халит и отнема оръжието му, след което си тръгва.

Нехир и Назъм отиват в съда за бракоразводното й дело. На паркинга Тарък ги спира и се прицелва в Назъм с оръжието на Халит. Преди да стреля, Захра го прострелва с другия пистолет, който е отнела от Халит. Полицаите арестуват Захра. Тарък издъхва на паркинга.

След девет месеца

Нехир и Назъм са сключили брак. Тя ражда дъщеря, която наричат Фирузе.

Материалът Тази седмица в „Бараж“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Семейството”:Сърца, разкъсани от болка

admin

“Наследство”: Сахер припада – WebFen

admin

Ти разкажи, Черно море – Епизод 36 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Ямата": (1 май)

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy