Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Алина Боз се омъжи за бившия на Серенай Саръкая

Само 5 месеца, след като талантливата турска актриса Алина Боз афишира романса си с бизнесмена и режисьор Умут Евирген, двамата решиха да узаконят своята връзка по време на церемония в тесен кръг.

Сватбата се провежда на кораба „Халас“ в присъствието на 90 души – техните семейства и близки приятели. Свидетели на Боз са актьорите Бурак Джан и Джемре Бейгюрвен, а от страната на Умут – неговата близка приятелка Йозге Йозпиринчджи и бившият футболист Фатих Терим. „Това е краят на една ера“, коментира Йозпиринчджи, след като младоженците разменят клетвите си за вечна вярност.

За церемонията Алина облича изящна рокля, дело на британската дизайнерка Вивиан Уестууд, а Умут залага на елегантен ръчно ушит черен костюм с бяла риза. Според публикации в турската преса Евирген е предложил брак на любимата си преди няколко месеца по време на съвместната им почивка в Париж.

Умут и Алина афишират отношенията си през лятото на т.г. само два месеца след като тя прекрати 5-годишния си романс с музиканта Митхат Йозер. Умут от отдавна ухажва Алина в социалните мрежи, но дълго време тя умишлено спазваше дистанция от него.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

33-годишният Евирген е роден в Истанбул. Завършва специалност „Бизнес администрация“ в университета „Бъркли“ в Ню Йорк. Завръща се в своята родина и придобива магистърска степен в университета „Билги“ в специалност „Кино“. Досега е режисирал три филма. В миналото той поддържа романтични отношения с прочутите колежки на Алина Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и Серенай Саръкая.

Материалът Алина Боз се омъжи за бившия на Серенай Саръкая е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (28-ми ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Опасно изк.": (1 юни)

admin

Ферит вижда изневярата на баща си

admin

Ведат от "Ти разкажи, Черно море" се ожени за любимата си

admin

Три сестри – Епизод 81 (Ето какво ще видим) 26-ти февруари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy