Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 37

Самар носи лекарства за Ванрадж. Нандини разпитва за Анупама. Самар изразява загриженост за нея, тъй като не разбира как може да се справи с толкова много стрес. Нандини решава да подкрепи Анупама, но запазва мотивите си в тайна. Ванрадж получава обаждане от Кавия, но отказва да говори с нея. Анупама му помага, когато телефонът му пада.

Анупама се кара на Самар, че не си е вкъщи, което я принуждава да влезе сама в стаята на Ванрадж, карайки я да се чувства задушена. Самар обещава да бъде до нея.

Ванрадж се извинява на Анупама за случилото се на сватбата на Паритош заради Кавия. Анупама му отговаря, че не съжалява за действията си на сватбата, защото не е могла да позволи на никого да съсипе специалния ден на сина ѝ. Тя обаче съжалява, че инцидентът е станал в резултат на нейните действия. Ванрадж предлага да наеме болногледач на пълен работен ден, тъй като смята, че тя не го иска в къщата си. Анупама заявява, че романтичната им връзка е приключила, но той все още е баща на децата ѝ и те могат да се грижат за него. Ванрадж пита дали тя ще разгласи миналите му постъпки, но Анупама изтъква, че връзката им може да е приключила, но човечността в нея все още съществува, оставяйки Ванрадж в шок.

Вижте също..

Утре (21-ви юли) в “Почукай на вратата ми” Фифи си чати с едно

admin

Откраднати мечти – Епизод 167 (Ето какво ще видим) 23-ти януари

admin

Гласувайте като машини, въпреки че използвате хартия

admin

Рейтинговата сага „Берлин“ подновена за втори сезон

admin

Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк в нова криминална драма

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy