Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Семейството“ – от 11-и декември в ефира на BTV Story

BTV Story

Семейството

Сериал, Турция

От 11 декември

От 19.00 часа

Всеки делничен ден

Психоложката Девин Акън и бизнесменът Аслан Сойкан, който управлява сенчестата престъпна организация на покойния си баща Юсуф, се запознават по време на полет от Истанбул до Измир. Аслан е заинтригуван от Девин и тайно я последва в болницата, където тя посещава по-малката си сестра Ямур. Девин, от своя страна, става свидетел на бурната среща между Аслан и чичо му Ибрахим, между които възникват разногласия, свързани с управлението на семейния бизнес. Заради Девин Аслан пропуска организираната от властната му майка Хюлия официална вечеря, по време на която отбелязват рождения ден на Юсуф.

Девин скоро разкрива истината за сложните взаимоотношения в семейството на Аслан. Най-големият му брат Джихан е знаел за емоционалните проблеми на Юсуф, но не е предупредил никого, че той иска да отнеме живота си. Сестра му Лейля и съпругът й Толга имат две дъщери – тийнейджърката Зейнеп и малката Джейлян, която подражава на баба си Хюлия. На пръв поглед бракът им изглежда безупречен, но Толга има любовница.

Хюлия узнава за увлечението на Аслан към Девин и чрез изкусни интриги се опитва да ги раздели. Въпреки че принадлежат към два различни свят и имат коренно различни възгледи за живота, Аслан и Девин започват бурен романс с непредвидими последици. Девин започва да изследва членовете на неговата фамилия, а тайните променят из основи представата й за семейството.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Рейтинговата поредица събира на екран звездите на турското кино Къванч Татлъту и Серенай Саръкая. Продукцията бележи дългоочакваното завръщане на актьорите на малкия екран. Прочетох доста сценарии, не знам с какво точно този на „Семейството“ ме привлече. Толкова неща ме впечатлиха – от историята до актьорския състав. Заинтригува ме професията, която героинята ми Девин упражнява – тя е психоложка, земна личност и доста самоуверена. Щастлива съм от факта, че зрителите оценяват труда ми. Какво повече мога да искам?“, заявява Серенай.

Тя коментира и партньорството с екранния си любим Къванч Татлъту: „Той е много талантлив и успешен актьор. Винаги съм мечтала да работим заедно и сега сякаш съдбата ни събра в съвместен проект. Целият ни екип има много силна хармония помежду си и се надявам, че ще създадем наистина качествена поредица“.

„Семейството“ е продаден в над 80 страни и въпреки високия зрителски интерес ще приключи с излъчването на 30-и оригинален епизод.

Материалът „Семейството“ – от 11-и декември в ефира на BTV Story е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Пантанал“, еп.74 – какво ще се случи…

admin

Утре (30-ти ноември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре в "Домът": Зейнеп отказва да оттегли жалбата срещу Мехди (2 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy