Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 40

Когато Ванрадж е на път да си тръгне и се чуди защо Кавия не го спира, той си спомня думите на Анупама. Кавия обаче го спира и казва, че е бил прав, подчертавайки, че я обича силно. В ретроспекция Кавия осъзнава, че е използвала Анируд, за да спечели любовта на Ванрадж. Тя се извинява на Ванрадж и обратно в реалността настоява той да забрави Анупама и да прекъсне всички връзки с нея юридически, психически и емоционално. Ванрадж остава в шок.

По-късно Лила чака Ванрадж и Анупама отваря вратата и вижда Ванрадж и Кавия. Ванрадж забелязва Анупама и смята, че ако тя прояви его, той може да го разбие. Кавия се усмихва, мислейки си, че най-накрая е разделила Анупама и Ванадж. Ванрадж обявява, че се премества при Кавия и възнамерява да се ожени за нея. Лила и Пахи са дълбоко разочаровани. Лила моли Анупама да спре Ванадж, но тя мълчи. Кавия предлага да събере багажа на Ванрадж.

Ванадж благодари на Анупама, че се е погрижила за него, и изразява благодарността си. Анупама му подхвърля, че той ще си играе с Кавия така, както си е играл с нея. Тя изтъква, че съжалява Кавия, защото не разбира, че Ванарадж обича само себе си. Анупама търси помощта на Санджай, за да се разведе тайно с Ванрадж.

Вижте също..

Утре (12-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Волкан разбира, че

admin

„Пантанал“, еп.37 – какво ще се случи…

admin

Три сестри – Епизод 109 (Ето какво ще видим) 04-ти април

admin

Суна и Кая от “Златно момче” имат връзка в реалния живот?

admin

„Пантанал“, еп.65 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy