Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Арасели Арамбула и Андрес Паласиос в “Мащехата” по BTV Story

Премиера

BTV Story Мащехата

Сериал, Мексико

от 14-и декември

от 17.00 часа

Всеки делничен ден

Атрактивната мексиканска актриса Арасели Арамбула изпълнява главната роля в рейтинговата поредица “Мащехата”, чийто живот проследява живота на Марсия Сиснерос, несправедливо обвинена в убийството на Николас Ескаланте, бизнес партньор на съпруга й Естебан Ломбардо (Андрес Паласиос). Марсия прекарва 20 години от живота си в затвора, а когато молбата й за предсрочно освобождаване е уважена, тя се завръща в Мексико сити.

Съдбата обаче й е приготвила още неприятни изненади. Тя научава, че Естебан е сгоден за Паула и че децата им Уго и Лусия вярват, че е загинала. Разбира още, че само две години след изпращането й в затвора Естебан е започнал връзка с друга жена и има още един син на име Рафаел. Марсия е готова на всичко, за да разкрие истинския убиец, а в кръга на заподозрените й попадат съдружниците и най-близки приятели на Естебан. Тя желае да стане част от живота на своите деца и да изчисти името си, а за целта разчита на безусловната подкрепа на адвокат Иняки.

След заплахата да разобличи Естебан пред Уго и Лусия, той е принуден да предложи на Марсия сделка – тя да се омъжи за него и да се превърне в мащеха на децата им.

Звездният актьорски състав се допълва от известния аржентински актьор Хуан Мартин Хауреги, който впечатли зрителите у нас в образа на Рикардо от “Без твоя поглед”, както и младият Давид Каро Леви, известен в България в ролята на Хавиер от “Малко твой”. Сериалът е римейк на едноименна поредица от 2005-а година, в която легендите от малкия екран Сесар Евора и Виктория Руфо изпълняват главните роли.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Арасели изпълнява песента “Трябва да те намеря” – основната музикална тема към сериала, която посвещава на покойния си баща Мануел.  “В такъв момент беше изключително мъчително да си представя какво изпива Марсия и да се опитам да се поставя на нейно място. Бремето й беше огромно.  Моето сърце имаше нужда да отдъхне от толкова много страдание, затова предпочитах да се изявя в комедия, но не получих подходящо предложение”, връща се назад във времето актрисата.

Арасели допълва, че продуцентите на „Мащехата“ са се свързали с нея по време на почивката й в Чикаго и е приела предложението им, за да отдаде почит към колежките си Анхелика Арагон и Виктория Руфо, които са изпълнявали същата роля в предишни адаптации. „Екранната ми героиня Марсия е силна жена и искам да посветя посланието й на всички жени, които са били разделени от своите деца и са в затвора, както и на жителите на Мексико, защото отново се завръщам в моята родина“, обяснява тя.

Материалът Арасели Арамбула и Андрес Паласиос в “Мащехата” по BTV Story е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Бланка": (9 август)

admin

Дънди и Елена си тръгнаха от “Dancing Stars” в нощта на световните хитове

admin

Три сестри – Епизод 173 (Ето какво ще видим) 04-ти юли

admin

Доукан Гюнгьор за партньорството си със Съла Тюрколу

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (27 март)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy