Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Пантанал“, еп.3 – какво ще се случи…

Мария, изплашена от приближаващия ягуар, изпада в паника, докато Джил решава да се изправи срещу звяра. Отчаяна, Мария успява да прогони ягуара, преди той да стигне до съпруга ѝ.

Мариана се ядосва, когато Мадлен приема предложението на Жосе Леонсио. Тиао и Куим полагат всички усилия да убедят Фило да се присъедини към събирането в навеса в имението. Те я дразнят за чувствата ѝ към Жосе Леонсио. Междувременно Жосе Леонсио разкрива информация за Жовентино пред семейството на Мадлен.

Мария, изразявайки притесненията си, съобщава на съпруга си, че ще предприеме драстични мерки, ако отново забременее. Таксиметровият шофьор обмисля възможността да ограби Жосе Леонсио.

Мадлен се доверява на сестра си за страстната си нощ с фермера. Мариана се пита за истинските чувства на дъщеря си към Жосе Леонсио. Мария позволява на Жил да се сближи с нея.

Ирма е очарована от историите, които зет ѝ разказва за Пантанал, и се опитва да го съблазни. Мадлен търси помощта на баща си за ускоряване на бюрокрацията по сватбата. Фило, която си мисли за Жосе Леонсио, се разчувства и се разплаква.

Мадлен изненадва Ирма, която се опитва да очарова фермера. В крайна сметка Мадлен и Жосе Леонсио сключват брак, но Мадлен не приема идеята да се премести във фермата.

Вижте също..

Утре (06-ти ноември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Скъпа мамо – Епизод 3 (Ето какво ще видим) 01-ви април

admin

„Пантанал“, еп.83 – какво ще се случи…

admin

„Наследство“ еп.110 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Моето име е Мелек – Епизод 84 (Ето какво ще видим) 18-ти януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy