Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 43

Кавия се доверява на Ванрадж, споделяйки, че за първи път в живота си се е почувствала обидена, и го моли за помощ. Ванрадж се интересува как може да ѝ помогне и Кавия му предлага да отговори на молбата за развод на Анупама, тъй като тя му е отправила предизвикателство.

Междувременно Самар научава от Анупама, че Ванадж ѝ е крещял в офиса. Анупама поема вината, като признава, че не го е прекъснала, когато той ѝ е крещял. Тя става емоционална, обяснявайки, че моралните ѝ ценности са ѝ попречили да се скара с Ванрадж. Самар съветва Анупама да не обвинява възпитанието си и я уверява, че има право да изразява мнението си. Анупама признава на Самар, че желае тихо да се раздели с Ванрадж.

Кавия нажежава обстановката, като казва на Ванрадж, че Анупама го предизвиква и намеква, че тя се опитва да спечели слава, като не иска издръжка. Кавия подхранва гнева на Ванурадж към Анупама, намеквайки, че Анупама му се подиграва, като не иска издръжка, за да го накара да изглежда зле, защото е безработен. Ванрадж си припомня моментите с Анупама и решава да отговори на предизвикателството ѝ.

Вижте също..

Мирай Данер и Дениз Джан Акташ в „Безкрайна любов“

admin

Цената на свободата на Орхан е да предаде баща си

admin

Утре в "Богатите също плачат": Отрова (23 юни)

admin

Днес (18-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Селчук казва на Нил, че

admin

Утре (14-ти август) в “Мрежа от лъжи” Волкан и Асия се опитват

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy