Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ – какво ще се случи…

Тарик се връща вкъщи и казва на Мерджан, че съдът все още не е взел решение за баща му. Мерджан разказва, че е посетила родителите си и им е разказала за преместването им в Истанбул. Тарик смята, че не бива да отлагат преместването.

Нефес и Тахир се връщат вкъщи и разказват, че бабата Ханифе се е опитала да убие Генджо. Асие се притеснява, че сега възрастната жена ще бъде изпратена в затвора. Нефес успокоява Асие, като обяснява, че е говорила с Есма. Есма я уверява, че Ханифе е действала под влияние на ефекта и е малко вероятно да бъде наказана за това.

Вечерта Ферхат се обажда на Тахир и го моли да дойде при него. Тахир разбира, че приятелят му иска да говори за Хазан. Ферхат се обажда и на Али и го моли да дойде.

Тахир и Али идват при Ферхат. Ферхат не знае как да започне разговора. Тахир се досеща, че Ферхат се е влюбил в Хазан и не знае как да ѝ признае чувствата си. Ферхат мисли да отиде да помоли Хазан да се омъжи за него. Тахир уверява приятеля си, че всички наоколо, освен Али, вече са се досетили за чувствата му към Хазан и може би вече пробват рокля за сватба.

– Ако това е, което сърцето ти желае, тогава отиди и говори с нея.

Есма е вкъщи и преглежда работните си документи. Изведнъж в ума ѝ се появява мисълта, че Али сега се забавлява с други жени. Есма се обажда на Хазан и пита за адреса на къщата на Фикрет. Хазан не осъзнава какво се е случило. Есма обяснява, че Ферхат се е обадил на Али. Сега те са сами в къщата. Определено са замислили нещо. Хазан смята, че това е невъзможно, но все пак в съзнанието ѝ се заражда червейчето на съмнението. Хазан обещава да дойде в дома на Есма и заедно да заминат за къщата на Фикрет.

Тахир и Али се прибират вкъщи. Ферхат със смях казва, че е трябвало веднага да му кажат, че съпругите им са им разрешили да излязат само за един час. Али ги уверява, че може да седи колкото си иска, и моли Ферхат да сложи чай.

Есма и Хазан пристигат в дома на Ферхат, но се колебаят дали да почукат на вратата. В това време мъжете седят във всекидневната и пият чай. Изведнъж откъм улицата се чува шум. Ферхат и Али изваждат пистолетите си и отварят рязко вратата. В дълбочината на двора се виждат две фигури. Али им нарежда да вдигнат ръце и да се обърнат с лице към тях. Хазан и Есма вдигат ръце и се обръщат. Али и Ферхат поглеждат изненадано към Есма и Хазан.

Вижте също..

Моето име е Мелек, еп.152: Баща и дъщеря се появяват прегърнати пред всички

admin

Утре в "Доктор Чудо": (21 юни)

admin

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

admin

Утре в "Откраднати мечти": (9 август)

admin

Скъпа мамо – Епизод 50 (Ето какво ще видим) 12-ти юни

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy