Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 44

На сутринта Анупама отива в храма. Кинжал пита Анупама какво я притеснява. Анупама обяснява, че за първи път от 25 години няма да може да запали лампата на храма или да приготви дарение за Бога. Кинджал напомня на Анупама, че Бог наблюдава всичко. Анупама влиза в кухнята и открива, че Лила работи. Лила настоява Анупама да си почива и казва, че ще поеме задълженията в кухнята, докато Анупама е болна. Анупама се разчувства, докато гледа Лила. Лила моли Кинджал да изведе Анупама. Хасмук пита Анупама защо е разстроена, а Кинжал обяснява, че Анупама не може да готви и затова е разстроена. Лила сервира закуска, но Пахи не харесва храната. Лила обяснява, че Кинджал я е приготвила. Самар и Анупама защитават Кинджал. Пахи се разстройва от Анупама, Паритош и Самар. Лила съветва Анупама да помисли, дали Пахи е разстроена, когато тя подкрепя Кинжал, защото се притеснява, че Анупама е по-загрижена за чуждите деца, отколкото за своите.

Междувременно медиите пристигат в къщата на Шах и разпитват Анупама. Ванрадж моли медиите да не притесняват Анупама и я призовава да подпише документа, за да реши въпроса веднъж завинаги. Анупама отказва и разкъсва документа. Пахи насила взема подписа на Анупама, но Анупама си връща хартията, заявявайки, че ще се бори за истината. Ванрадж обвинява Анупама, че е упорита и се ръководи от егото си. Анупама твърди, че истината не може да бъде грешна, и заявява намерението си да се бори за безопасността на Пахи и другите деца.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп. 53 – какво ще се случи

admin

Утре (27-ми март) в “Черно-бяла любов” Ферхат и Аслъ превързват раните си

admin

В 21:00 ч. в "Ти разкажи, Черно море": Ийт заявява, че иска да живее с; Раздяла; Съдът дава попечителството над Ийт на (1 юни)

admin

Утре (07-ми септември) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Моето име е Мелек – Епизод 223 (Ето какво ще видим) 08-ми август

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy