Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Мащехата“, еп.6 – какво ще се случи…

Естебан казва на Марсия, че трябва да остави нещата така, както са, тъй като децата им обожават идеята за мъртвата си майка. Омар се опитва да разбере кой е организирал събитието. Омар и Марсия се сблъскват и Омар я кани на вечеря, но тя не приема. Лусия пита Селия дали познава Алваро Гонсалес, а Селия отрича да го познава. Марсия казва на отец Хосе, че Естебан ѝ е казал да се откаже от децата си, тъй като знае, че тя ги обича толкова много, че ще трябва да напусне и да изчезне от живота им заради тяхното щастие и благополучие.

Селия съобщава на Естебан, че има среща с учителя по философия, който е поискал за Лусия, която е прекъснала обучението си в университета. Отец Хосе съветва Марсия да не се отказва от децата си и да открие убиеца на Николас, за да изчисти името си. Пабло казва на Селия, че той не е подходящият човек, който да дава уроци на Лусия. Селия казва на Естебан, че брат ѝ има много опит и тя само е искала да помогне на Лусия и на брат си да си намери по-добра работа. Естебан се извинява за отношението си и я моли да върне брат си, за да може той да се извини. Пабло най-накрая се съгласява да преподава на Лусия.

Паула казва на Емилия, че Алваро продължава да ѝ иска пари в замяна на мълчанието си. Естебан казва на Пабло, че ще му плати двойно, но трябва да накара Лусия да учи. Естебан казва на Омар, че Лусия е напуснала университета само за да го предизвика и да попречи на сватбата му. Омар пита Естебан дали е имал връзка с приятелката на отец Хосе. Естебан го моли да стои далеч от Марсия. Омар му отговаря, че се интересува от нея и е готов да поеме риска.

Естебан казва на Бруно и Донато, че отец Хосе е държал Марсия в течение на всичко, което се случва в живота им. Бруно казва, че тя изпитва гняв и неприязън към всички тях и той се надява, че майчината ѝ любов е по-голяма от желанието ѝ за отмъщение. Паула дава на Алваро чек и иска той да изтрие всички видеоклипове и записи, които има с нея. Алваро ѝ казва, че сега тя ще трябва да му наеме апартамент и да му даде кредитна карта, защото той смята да спечели сърцето на Лусия. Омар се опитва да разследва за убийцата на баща си.

Лусия пита Паула откъде познава Алваро Гонсалес. Селия казва на Алваро да не си губи времето в опити да спечели сърцето на Лусия, защото Естебан никога няма да позволи на Лусия да излиза с него. Лусия предупреждава Паула, че ако се опита да изневери на баща си, тя ще разбере на какво е способна и че не я иска за съпруга на баща си. Емилия заплашва Инес и ѝ казва, че ще разкрие тайната ѝ, ако тя и Лукресия не се съгласят с брака на Естебан с Паула. Марсия казва на Сантино, че вече е излежала присъда заради него и сега трябва да признае пред децата ѝ, че той е убил Николас.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп. 89 – какво ще се случи…

admin

“Опасно изкушение”: Ендер представя новия си годеник

admin

Утре (17-ти март) в “Доктор Чудо” Али не спира да мисли

admin

Марлене Фавела с главна роля в „Проклятието”

admin

Епизод 232 (Ето какво ще видим) 11-ти април

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy