Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Мащехата“, еп.7 – какво ще се случи…

Марсия съобщава на Сантино, че вече знае, че служителят, който е свидетелствал, че е бил с него по време на престъплението, е бил блъснат от кола и е починал малко след като е дал показания. Лусия пита Алваро дали познава Паула Ферер. Кандида със сълзи на очи разкрива на Пабло, че е разбрала, че баща му е комарджия. Омар нарежда на Селия да изпрати на Марсия цветя в хотела, в който е отседнала. Марсия предупреждава Лукресия, че се е върнала, за да си върне децата и да разбере кой е убиецът на Николас.

Лукресия предупреждава Марсия, че ако се доближи до децата си или каже нещо, ще съжалява, че не е умряла в затвора. Лусия казва на Естебан, че приятелката му си има гаджета във фитнеса. Лусия казва на Рафаел, че баща ѝ не я обича и дори е искал да я удари зараду казаното от нея. Тя вини за всичко Паула. Паула казва на Уго, че ако те настояват да я отхвърлят, те ще са тези, които ще загубят. Марсия казва на Естебан, че ако някой е имал причина да убие Николас, то това е бил той.

Емилия пита Инес дали е успяла да накара Лукресия да приеме Паула и се извинява, че я изнудва. Естебан настоява Марсия да стои далеч от децата им. Бетина отива на интервю с Донато, който я гледа похотливо. Марсия пита Донато защо не е направил нищо, за да я защити и е позволил да я осъдят. Лусия отказва да ходи на уроци при Пабло, защото го смята за арогантен. Донато казва на Марсия, че не иска да има нищо общо с престъпници и я моли да не му се обажда повече. Паула е изненадана, когато Естебан ѝ предлага да се оженят този уикенд.

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": Реян и Миран прекарват нощта заедно (15 септември)

admin

Три сестри – Епизод 120 (Ето какво ще видим) 19-ти април

admin

Утре в "Огледален свят": (29 март)

admin

Днес (09-ти май) в “Наследство” Майката на момчето, което

admin

„Наследство“ еп.299: Яман е прострелян, докато защитава Сехер!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy