Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

Действието прескача две години по-късно Джанер и Кумру имат момиченце, а друго е на път. Тримата са на гроба на Дуан. Кумру разказва на дъщеря си, че дядо ѝ много е искал да я види, но не е имал късмет.

-Татко, много липсваш на твоето твърдоглаво магаре! – казва през сълзи Кумру, а Джанер се опитва да я успокои. Разбираме, че момиченцето е кръстено на леля си Ендер – Ендо.

Бизнесът на Ендер с бижута върви много добре, а Йълдъз е неин съдружник.

Ендер идва при Йълдъз и ѝ съобщава, че са им предложили да отворят магазин в Италия, затова двете заедно ще пътуват за Милано. Ендер ѝ казва, че две години на траур са достатъчни и Йълдъз трябва отново да възкръсне от пепелта.

Хандан се е омъжила за млад и богат мъж в Дубай.

Джанер ръководи холдинга, който е наследил от Дуан.

Йълдъз смята, че Хандан е напуснала Турция, защото с Ендер са се спречкали за името на детето на Кумру и Джанер. Ендер още се ядосва, че племенничката ѝ не носи цялото ѝ име, а само част от него – Ендо.

Ендер и Йълдъз пристигат в Милано. Там се запознават с двама мъже и се забавляват заедно в един клуб. На сутринта разбират, че са били ограбени от тях.

Когато се връщат в Турция, Ендер измисля план, за да разбере дали нещо не е станало с тях, защото досега та са мамили и изневерявали на богаташи, а не са попадали на крадци.

-Йълдъз, трябва да разберем, кой е най-вървения ерген в страната?

-Ендер, защо ни е това, само ще ни създадеш проблеми!

-Йълдъз, ти ако искаш, продължи да чоплиш семки вкъщи с майка си, но аз няма да се оставя да бъда плячка на мошеници! Аз искам да съм във форма и така да ме помнят!

Йълдъз и Ендер с помощта на Джанер разбират, кой е най-богатия ерген, а също така разбират, че той си има приятелка, която го използват и решават да ги разделят, за да си докажат, че още са във форма. И така, двете момичета си доказват, че още са във форма, като разделят двойката.

Вижте също..

Епизод 55 (Ето какво ще видим) 10-ти септември

admin

“Доброта”: Корай заплашва Дамла

admin

Квалификационният мач за УЕФА ЕВРО 2024 Черна гора – България пряко по БНТ 1

admin

„Свободна да избира“ еп. 223 – Ще успее ли Пахи да събере Ануж и Анупама?

admin

Утре в "Мистър Грешен": Йозгюр се натъква на (2 октомври)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy