Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Пантанал“, еп.9 – какво ще се случи…

Жозе Леонсио е дълбоко развълнуван, когато открива, че е баща на Тадеу, и изразява желание да бъде с Фило. Фило обаче настоява истинското потекло на Тадеу да остане в тайна. Маделейни, в опит да контролира разказа, забранява на Антеро и Ирма да обсъждат Жозе Леонсио с Жове.

Старецът от Рио изиграва решаваща роля за спасяването на живота на Мария Маруа. Напрежението се покачва, когато Ирма кани Густаво в дома си, което предизвиква недоволството на Антеро. Търсейки сериозна връзка, Маделейни се доверява на Густаво за намеренията си. Междувременно Жума вижда Мария Маруа като ягуар.

Жозе Леонсио се отправя на пътешествие с Тадеу, докато Мария Марруа съветва Жума да се държи на разстояние от другите хора за тяхната безопасност.

Ирма пътува до Пантанал и разбира, че Тадеу е син на Жозе Леонсио. В една конфронтация Ирма разкрива, че Маделейни е казала на Жове, че баща му е починал, което предизвиква гнева на Жозе Леонсио.

Вижте също..

„Пресечна точка“ се завръща през есента с нов водещ и ново студио

admin

Днес (01-ви септември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

“Опасно изкушение”: Капанът на Чаатай

admin

Моето име е Мелек – Епизод 61 (Ето какво ще видим) 18-ти декември

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена прави ДНК тест на Сурия и Сухани и разбира, че не са биологични майка и син (19 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy