Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.18 – какво ще се случи…

Ферит обяснява на Кязим, че снимката във вестника е стара, направена преди сватбата му със Сейран. Сейран подкрепя обяснението на Ферит, като подчертава, че той никога не излиза навън без нея. Ифакат разказва същото на Халис, опитвайки се да успокои притесненията му.

Халис вика Ферит и изразява скептицизъм относно уверенията на Ифакат. Халис държи вестника с компрометиращата снимка и пита кога е направена. Ферит, гласът му се пречупва, признава несигурността си, но настоява, че снимката е отпреди сватбата, като твърди, че подобен инцидент е невъзможен сега, когато Сейран е в живота му.

Халис, който все още се съмнява, пита защо се е забавило публикуването на снимката и кой би искал да ги притесни така. Ферит продължава да се прави на объркан, като изразява мнение, че живее хармоничен живот със Сейран и няма спорове с никого. Халис, който решава да повярва на Ферит, става и го предизвиква да погледне в очите му. Той отправя предупреждение, като подчертава важността на честността.

Халис подчертава значението на честността, предупреждавайки Ферит да не злоупотребява с доверието му. Той изтъква, че ако Ферит е излъгал, в крайна сметка Бог ще разкрие истината. Халис изразява трайното си великодушие, но също така заявява последствията, ако Ферит го измами. Патриархът изисква от Ферит да погледне в очите му и да каже истината.

Вижте също..

Епизод 135 (Ето какво ще видим) 08-ми декември

admin

Сейран разказва за целувката между Ферит и Суна

admin

Сериалът „Смъртоносно оръжие“ завладява ефира на bTV

admin

bTV Cinema с обновена програма и 16 телевизионни премиери през април

admin

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy