Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.19 – какво ще се случи…

Абидин и Сейран се намесват, опитвайки се да издърпат Ферит от Тайлан, но инцидентът вече е документиран в поредица от снимки. След кавгата Ферит се отправя направо към апартамента на Пелин, чувствайки се предадена. Въпреки обвиненията на Ферит, Пелин отрича да си сътрудничи с Тайлан и споменава за забраната на Гюлгюн да се вижда с него. Сейран, която стои пред вратата на апартамента, слуша напрегнатия разговор.

Ифакат се заема да обучи Суна на тънкостите на поведението, подобаващо на изискана дама. Тя инструктира Суна как да ходи, да седи, да се навежда и да поддържа стойка, докато разговаря с другите. Суна изразява загриженост дали ще успее да отговори на очакванията на Ифакат, но тя я уверява, че пълното послушание ще сбъдне мечтите ѝ. Преминавайки към обсъждането на Сейран, Ифакат инструктира Суна да поддържа дистанция от сестра си.

След разправията с журналиста Ферит търси нови екшъни и отива в стаята на прислугата, където е Юсуф. Той обижда Юсуф и му нанася удар в корема. Ферит строго го предупреждава да стои настрана от Дикле и излиза от стаята. По-късно Абидин показва на Ферит и Сейран, изпратени от журналиста. На снимките се вижда как Ферит се изправя агресивно срещу Тайлан с вдигнати юмруци.

Юсуф отива да се оплаче на Кязим. Той му съобщава, че снимките на Ферит, публикувани в пресата, са нови. Кязим настоява за повече информация и Юсуф разкрива вероятността Ферит все още да има връзка с едно от момичетата на снимките. Освен това Сейран изглежда дълбоко разстроена, а персоналът на общежитието обсъжда честите кавги на двойката. Кязим го уверява, че няма да забрави какво е направил за него.

Вижте също..

Утре (14-ти юли) в “Наследство” Сехер благодари на Кираз, че

admin

„Наследство“ еп.196 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Утре в "Опасно изк.": (15 юни)

admin

„Мащехата“, еп.13 – какво ще се случи…

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 74 (Ето какво ще видим) 17-ти януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy