Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Мащехата“, еп.20 – какво ще се случи…

Марсия засилва усилията си да измъкне информация от Сантино, като се задълбочава в мистериите около смъртта на Николас. Тя настоява Сантино да признае истината пред Естебан. Междувременно Хюго се бори с убеждението, че приятелката на Марсия може да е дъщеря на му баща. Сантино умира в ръцете на Естебан.

Марсия разговаря Алба, разкривайки намерението си да се омъжи за Естебан и искайки присъствието ѝ като свидетел.

На погребението на Сантино Марсия търси отговори, като разпитва отец Хосе за това дали Сантино е успял да разкрие самоличността на убиеца на Николас.

Паула се изправя срещу Естебан за това, дали знае за миналото на Марсия в затвора, което води до откровено признание от самата Марсия. Въпреки опитите за подбуждане на ревност, Марсия запазва самообладание, заявявайки, че приема връзката на Естебан и Паула. Децата на Естебан научават, че Марсия е прекарала известно време в затвора.

Селия, изправена пред лична дилема, подава оставката си на Естебан. Той обаче я отхвърля и я моли за помощ, за да убеди Омар да се върне в компанията.

Руфино научава, че е наследник на Сантино. Иняки иска да попречи на сватбата на Марсия с Естебан, но тя го уверява, че трябва да го направи, защото това е единственият начин да бъде близо до децата си.

Вижте също..

Аслъхан Гюрбюз се омъжва

admin

„Преплетени съдби“, еп. 17 (Diema Family)– какво ще се случи…

admin

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

Утре (21-ви март) в “Доктор Чудо” Адил казва на Селим, че

admin

Утре (21-ви октомври) във “Вавилон” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy