Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Пантанал“, еп.20 – какво ще се случи…

Старецът от Рио казва, че Жове няма истински дом. Алсидес изпитва неудобство, когато Гута открито изразява чувствата си към Жове. Междувременно Жозе Леонсио обмисля потенциални бизнес сделки с Тенорио.

Гута открива Жове край реката и го завежда в дома му, което води до емоционална среща между Маделейни и сина ѝ. Сърдечният момент продължава, когато Хосе Леонсио и Жове споделят деликатна прегръдка. В стремежа си да насърчи хармонията, Маделейни решава да оправи отношенията си с Наяра.

Гута е изненадана, когато научава за намерението на Жовe да се върне в Рио де Жанейро. Въпреки че се сближава интимно с Жовентино, той ѝ дава да се разбере, че не е готов за сериозна връзка.

Жозе Леонсио, търсейки отговори, посещава колибата на Жума и напрежението се покачва, когато той изразява желанието си да говори с Тиберио. Гута се доверява на Жове. Тиберио си тръгва с Жозе Леонсио, което предизвиква недоволната реакция на Нямата.

Жозе Леонсио разпитва Жове за мистериозния Старец от Рио, което води до провокации и спорове между баща и син. Мариана изразява загриженост за финансовото положение на семейството.

Вижте също..

Днес (03-ти май) в “Опасни улици” Селин решава да се консултира

admin

Епизод 3 (Ето какво ще видим) 18-ти декември

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре (01-ви март) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

ВЕСТНИК ТВ САГА – БРОЙ 45 – 2023

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy