Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.24 – какво ще се случи…

Ферит изпраща съобщение на майка си, в което кани всички членове на семейството и семейството на Кязим на новогодишна вечеря в лятната им къща. Той се надява, че това ще помогне да се помирят дядото му и бащата на Сейран. Сейран помага за подготовката, но се съмнява в успеха на плана. Хатук и Суна пристигат и Хатук се изправя срещу Халис за това, което е казал на Кязим, обвинявайки го, че е загубил уважение и иска да ги изгони заради пари. Халис обяснява гнева си от поведението на Кязим и признава, че отдавна не го харесва, но си е замълчал от уважение към нея.

Хатук разкрива, че Ферит е отвлякъл Сейран от дома на баща ѝ, което изненадва Халис. Напрежението между членовете на семействата ескалира. Междувременно Ифакат разговаря със Суна за ситуацията в дома им и я уверява, че ще се грижи за нея, но се притеснява от увлечението на Суна по Абидин. Тя я съветва да се съсредоточи върху собствената си стойност и да не се увлича по неподходящи мъже. Съветва я да не унищожава бъдещето си заради детински мечти.

В кабинета на Халис Хатук изразява разочарованието си от действията му и се пита дали той ще се отнася със Сейран по същия начин, по който се е отнасял с нея. Халис обещава да удържи на думата си пред Суна и Сейран, но отказва да се помири с Кязим. Хатук настоява, че трябва да присъства на вечерята тази вечер и да позволи на всички да му целунат ръка, иначе ще изгуби уважението ѝ.

Вижте също..

Преплетени съдби – Епизод 30 (Ето какво ще видим) 09-ти февруари

admin

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

admin

Утре във "Вятърничав": (31 юли)

admin

Утре (15-ти ноември) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

“Опасно изкушение”: Чаатай се сгодява, когато Йълдъз се отказва от развода

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy