Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Преплетени съдби“, еп. 9 (Diema Family)– какво ще се случи…

Фериде събира брат си и сестра си в дома си по нареждане на баща си, за да разбере какво знае Халил. След като разбира от Халил, че Зейнеп е станала свидетел на караницата между баща и батко ѝ Мехмед, Фериде е притеснена и пита Халил, дали нещо важно е казал на адвокатката.

-Да предположим, че съм казал и какво от това? – пита Халил.

Фериде казва на брат си, че това не е шега работа и трябва да се държат заедно, да си бъдат близки и да прекратят делото….

-Фериде е права, Халил! Мама имаше болно сърце и от това почина! Всички го знаем, защо трябва да се съмняваме в това? Какво се опитва да направи адвокатката? Ние ѝ казваме, че няма нищо такова, а тя настоява! – казва Бирсен.

-Търси си свидетели?! Всички лъжат! – отвръща Фериде.

-Да, така е всички са лъжци! Аз съсипвам, кака, а останалите лъжат, така ли е Фериде? – пита Халил.

-Добре, аз разбрах! Няма да споря с теб! – отвръща Фериде.-Аз мисля, че трябва да постъпваме разумно! Нима тази жена прави всичко това заради пари? Колко е можела да ѝ плати мама? Защо тази жена държи толкова много на това дело, батко?! Защо?! Възможно тя си мисли, че ако го спечели, ще получи слава и пари!

-Не мисля, Зейнеп не е такава – отговаря Халил.

-Как? Вие толкова ли бързо се сприятелихте? – пита Фериде.

-Момиче, не говори глупости! По-добре ми кажи какъв е твоя проблем? Какъв е смисълът сега да се обединим, след като никога не сме го правили?!

-Халил?! – намесва се Бирсен.

-Нима лъжа?! У нас постоянно беше все едно всеки ден е има мач… Фериде и татко срещу Дженет и Халил. Вие не се ли насладихте да вкарвате голове? – пита Халил Фериде.

-Ти нищо не можа да задържиш в ръцете си ви тоя живот, нима за тава сме виновни аз и татко?! – пита Фериде.

Халил ядосан ударя по-масата, а Фериде уплашена подскача.

-Чуй ме, баща ти не ме пусна на погребението на майка ми, за какво говориш ти?! А сега защото си уплашена ни събра тук!– казва Халил.

-Халил, Фериде спрете да спорите – намесва се Бирсен.

Фериде изпада в истерия и започва да крещи да сестра си да престане, защото от Халил нямат никаква полза, само беди им носи. Фериде бясна отбелязва, че години наред тя се е грижила за баща им и майка им, а той нито един път не се е обадил или нещо да им е донесъл.

Халил става от стола и казва: -Момиче, тези кюфтета, който похапваш цял живот няма да може да ги изплатиш! А, сега отиди и предай поздрави на баща ми, а след това му кажи, че Халил се е превърнал в бомба с часовников механизъм, която не е известно кога ще се взриви! – вбесен Халил се вбесява и си тръгва, а Бирсен тръгва след него. Халил казва на сестра си, че няма да я остави сама, да се прибира по нощите и ще я изпрати до дома ѝ.

Бирсен прегръща брат си и казва, че за него всичко ще направи.

Вижте също..

Епизод 29 (Ето какво ще видим) 23-ти януари

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 30 (Ето какво ще видим) 15-ти март

admin

“Златно момче”: Абидин изоставя Ферит

admin

Утре (08-ми май) в “Черно-бяла любов” Ферхат уведомява Абидин, че

admin

Утре в "Откраднати мечти": Хюлия разбира, че Йомер е (1 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy