Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Пантанал“, еп.22 – какво ще се случи…

В яростен акт на самозащита Жума се изправя срещу ловеца и го изплашва, принуждавайки го да избяга. Междувременно Жова и Тадеу стават свидетели на това как един човек става жертва на рояк пирани. Густаво влиза в ролята на готвач и приготвя храна за Маделейни и Наяра.

Жове се противопоставя на обидните коментари, отправени към Жума от каубоите. Намерения на Нямата да убие Жума се променят, когато ягуар я стресва.

Мариана прави важни назначения, като привлича на работа в имението Закиу и Тека. Старецът от Рио играе ролята на водач, като помага на Жове да намери пътя до колибата на Жума. Търсейки утеха и разбиране, Жозе Леонсио се доверява на Еуженио за мислите си по отношение на Жове.

Закио по невнимание прекъсва изпълнение на живо на Мадлен, което предизвиква вълнение в имението. Жов се впуска в търсене на Жума, решен да се свърже с нея. В крайна сметка Жов успява да убеди Джума да го допусне в нейната колиба, като по този начин разрушава бариерите.

Маделейни решава да запази услугите на Закуе в имението, което добавя нова динамика в домакинството. Жума се разкрива пред Нямата за чувствата си към Жове.

Вижте също..

„Скъпа мамо“, еп. 9 – какво ще се случи…

admin

Днес (30-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Днес (22-ти август) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Неслихан Атагюл и Баръш Кълъч наградени в Маями

admin

Утре в 21:00 ч. в "Ти разкажи, Черно море": Жива ли е Мерджан? Джемил решава да си отмъсти на Нефес и Тахир, като ги убие (26 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy