Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 58

Пахи информира Доли за полицейския час и затварянето на държавните учреждения, включително и на съда. Тя разкрива, че се е молила на Вселената да запази Анупама и Ванрадж заедно и моли Доли да поговори с Ванрадж и да го убеди да не се развежда с Анупама. Доли решава да разговаря с Кавия. Доли отива при Кавия и я моли да не застава между Ванрадж и Анупама. Кавия обаче пренебрегва Доли. В същото време Нандини се обажда на Самар и го моли да дойде в дома ѝ, защото Доли и Кавия спорят помежду си. Изненадващо Анупама отговаря на обаждането на Нандини и стои шокирана.

Анупама се втурва към къщата на Кавия, докато Доли мъмри Кавия и хвали Анупама за добродетелите ѝ. В гнева си Кавия избутва Доли настрани, но Анупама пристига точно навреме, за да я спаси от падане. Кавия отвръща на удара, но Анупама я упреква за неуважението към Доли и ѝ казва, че макар и да може да стане булка, никога няма да бъде добра снаха.

Те напускат дома на Кавия и Нандини казва на Кавия, че е злобна и егоистична, като предрича, че и Ванрадж ще ѝ каже същото. Анупама предлага вода на Доли и се опитва да я накара да разбере, че не я обвинява. Тя казва, че Кавия не е единствената виновна. Тя забелязва, че Самара и Пахи изглеждат напрегнати, и ги пита какво крият. Те разкриват, че разводът няма да се състои, защото правителствената служба е затворена.

Анупама решава да поговори с Ванрадж за това. Междувременно Кавия получава същата новина и се срива, спомняйки си думите на свещеника за неблагоприятното време на брака ѝ с Ванрадж. Анупама отива в стаята на Ванрадж, твърдо решена да гарантира, че разводът ще продължи без никакво забавяне. Когато обаче влиза в стаята, тя се напряга, тъй като забелязва, че тя е празна, с изключение на бележка под тяхната снимка на масата.

Вижте също..

Мелис Сезен се влюби в бизнесмен

admin

Дана Гарсия – имала ли е проблеми с Марио Симаро, за "Трима братя, три сестри" и за голямата болка в живота си

admin

Утре (08-ми ноември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

„Три сестри“, еп.162: Ще успее ли планът на Рючхан? – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy