Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.32 – какво ще се случи…

Сейран обяснява причините, поради които е скрила истината от Халис. Не е искала да го нарани или да постави някого в трудна ситуация, затова е избрала да бъде търпелива за известно време. Тя издържа на болката и разочарованието, но накрая достига до точката на пречупване. Прочувственото обяснение на Сейран трогва Халис и той изразява разбирането и подкрепата си за нея.

Халис също така осъзнава, че в семейството е имало значителна измама, като другите са знаели за предишната връзка на Ферит с Пелин, но са я крили от него. Той се извинява на Сейран за това, което е преживяла, и обещава да предприеме действия, за да поправи ситуацията.

Междувременно Ифакат се обажда на Орхан да се върне спешно вкъщи, а Сейран започва да изнася вещите на Пелин от стаята си. Тя премахва контакта на Пелин от телефона на Ферит, подчертавайки, че няма да търпи повече присъствието на любовницата му.

Накрая Халис се изправя пред Ферит за предишната му връзка с Пелин и Ферит признава за нея, като обяснява намеренията си да ѝ помогне.

Ферит обяснява, че се е почувствал принуден да се ожени за Сейран поради очакванията на семейството и не е имал възможност да изрази истинските си чувства относно предишната си връзка с Пелин. Първоначално Халис е изненадан, но в крайна сметка признава, че ситуацията е по-сложна, отколкото е смятал първоначално.

След разговора си с Халис Ферит търси утеха и разбиране от Суна, която му дава представа за действията на Сейран. Суна вярва, че действията на Сейран са били продиктувани от любовта и отдадеността ѝ на брака им. Това прозрение предизвиква усмивка на лицето на Ферит, тъй като той разбира дълбочината на любовта на Сейран към него.

Вижте също..

„Скъпа мамо“, еп. 24 – какво ще се случи…

admin

„Три сестри“, еп.101: Мине измами Сомер и той губи попечителството над дъщеря си

admin

Моето име е Мелек – Епизод 165 (Ето какво ще видим) 10-ти май

admin

Утре (06-ти октомври) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Финал на първи сезон на "Ти разкажи, Черно море": Нефес бута Тахир в морето

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy