Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 62

Междувременно Ванрадж се изправя срещу Кавия и тя го уверява, че след развода му с Анупама всичко между тях ще бъде наред. Ванрадж стиска зъби и я поглежда ядосано. Той насила обръща Кавия към себе си и заявява, че няма да даде развод на Анупама. Той скъсва всички връзки с Кавия, оставяйки я шокирана.

Анупама си спомня всички моменти, които е споделяла с Ванрадж, и се свлича на земята. Пристига Адваит и ѝ говори за жертвите, които жените правят в живота си. Анупама се разчувства, докато го слуша. Междувременно Ванрадж си изкарва неудовлетворението, като сече дърва, и признава грешката си, че е се влюбил в Кавия. Той решава да я поправи и решава да не дава развод на Анупама, крещейки решително.

Кавия си припомня моментите с Ванрадж и се разплаква. Междувременно Нандини предлага на Самар да отменят годежа си, защото животът на Ванрадж, Анупама и Кавия е преплетен. Нандини смята, че продължаването на годежа им би било неуважение към тях. Самар обаче смята, че годежът може да донесе усмивка на лицата на Ванрадж и Анупама, затова иска да продължи с него.

Лила моли Бог да се намеси и да спре развода на Ванрадж и Анупама, като споделя разочарованието си от ситуацията. Кинджал се опитва да утеши Лила, но тя продължава да изразява огорчението си. Самар доверява на Нандини, че вече не иска Ванрадж и Анупама да се развеждат, тъй като е забелязал, че Ванрадж е истински загрижен за Анупама. Това разкритие шокира Нандини и Самар изразява благодарността си за нейната непоколебима подкрепа.

Вижте също..

“Опасно изкушение”: Доан се гаври с всички

admin

Селим прекарва нощта с Кумру

admin

“Наследство”: Сехер е нападната от психопат

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (27 април)

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 227: Погребват Икра. Керем е съсипан!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy