Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.35 – какво ще се случи…

Ферит изразява разочарованието си от поведението на Фуат и го моли да не използва жена му или някой друг срещу него. Фуат обаче пренебрегва молбата на брат си.

Фуат изразява разочарованието си по време на вечеря, като заявява желанието си да вечеря със съпругата си извън жилището веднъж седмично, подобно на това, което често правят Ферит и Сейран. Фуат смята, че Ферит получава специално отношение от дядо им и от семейството.

Халис реагира остро на оплакванията на Фуат, като подчертава, че се е отнасял справедливо към всички членове на семейството и им е поверил отговорности в компанията. Той напомня на Фуат за възможностите, които той и баща му са получили.

Конфронтацията ескалира и в крайна сметка Фуат се извинява, но е принуден да остане на масата. Семейната вечеря се превръща в неудобна и напрегната случка, а скритите съперничества и обиди излизат на повърхността.

Семейната динамика продължава да се влошава, особено с нарастващото недоволство и разочарование на Фуат от възприеманото фаворизиране на дядо му към Ферит. Гюлгюн и Асуман се опитват да утешат и да вразумят Фуат, разбирайки, че Халис може да бъде суров, когато е ядосан, но горчивината на Фуат продължава да расте.

Вижте също..

Утре (21-ви август) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Утре (17-ти октомври) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Утре (21-ви ноември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Епизод 132 (Ето какво ще видим)

admin

Ферит вижда изневярата на баща си

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy