Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 65

Нандини решава да заживее с Анупама, което води до конфронтация с Кавия. Кавия отхвърля убеждението на Нандини, че оставането ѝ при Анупама ще помогне на връзката ѝ със Самар, и двете влизат в остър спор. Кавия получава шокиращо обаждане от Анируд.

Анупама разпитва Нандини за чувствата на Кавия относно решението ѝ да се премести при нея. Нандини запазва мълчание, което кара Анупама да спомене за тънките стени в курорта. Тя моли Нандини да направи чай, а след това разкрива финансовите си затруднения.

Кавия информира Ванрадж за предстоящия си развод, като предлага да започнат плановете за сватбата. Ванрадж се ядосва. Кавия хвали Адвейт, което дразни Ванрадж, който решава да докаже, че Анупама не може да оцелее без неговата подкрепа.

Междувременно Анупама търси идеи от Самар и Нандини за популяризиране на уроците си по танци. Нандини я подкрепя и Анупама решава да разпространява брошури. По-късно Ванрадж се среща с Анупама и се кара с нея.

Ванрадж се кара на Анупама за промените в характера ѝ след развода. Анупама се защитава, заявявайки, че е избрала да бъде различна, след като е осъзнала, че предишния ѝ начин на гледане на света не бил добър за нея. Ванрадж я обвинява, че е потърсила помощ от Адвейт, за да продължи напред, което кара Анупама да изрази разочарованието си и да отстоява независимостта си от мнението на Ванрадж. Тя го съветва да намери своето щастието и да не мисли за нея. Тя намеква, че не всички връзки се създават под прикритието на приятелството.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп. 62 – какво ще се случи

admin

Има ли любов между Гьозде и Емре извън снимачната площадка на “Златно момче”?

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (25 май)

admin

Утре във "Вятърничав": (11 юли)

admin

Новият брат на Ферит готви отмъщение

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy