Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 68

В болницата Самар седи до Анупама и държи ръката ѝ, докато Кинжал планира да се грижи за Анупама. Паритош изразява гордостта си от Кинджал и те споделят обичта си един към друг. От друга страна, Кавия се чувства неуважена, когато Хасмук не яде сладкишите, който е направила. Лила съветва Кавия да сниши гласа си, а Хасмук обяснява, че той ги е предлагал на Бога, а не отхвърлил на нейното готвене. Той настоява Кавия да уважава традициите и отношенията в семейството им.

Междувременно семейство Шах се подготвя за завръщането на Анупама, но състоянието ѝ се влошава, тъй като пулсът ѝ спада. Пахи изразява убеждението си, че всичко ще си дойде на мястото, щом Анупама се прибере. Лила пристига и моли Кинжал да се обади на Самар, но Кинжал ѝ съобщава, че Самар не отговаря на телефона си, което кара Лила да се притеснява за Анупама. Доли успокоява Лила, а междувременно състоянието на Анупама се стабилизира, което носи облекчение на Адвайт, Ванрадж и Самар.

В същото време Кавия чака Ванрадж, а Рахи ѝ връща една купа. Кавия пита Рахи дали й е харесало сладкото, което е приготвила, на което Рахи споменава, че е нахранила с него гарваните. Това дразни Кавия и Рахи обяснява, че не консумира захар и има резерви към готвенето на Кавия. След това Рахи подава плик на Кавия, намеквайки, че семейство Шах може би не я е приело напълно. Кавия отвръща, че Хасмук вече я е приел.

Вижте също..

Утре (26-ти октомври) в “Опасно изкушение” Ето какво ще видим

admin

Скъпа мамо – Епизод 1 (Ето какво ще видим) 28-ми март

admin

Джансу Дере: Отново бих работила с Кенан Имирзалъолу

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 88

admin

Утре в "Откраднати мечти": (14 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy