Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Звездно жури ще оценява танцьорите в Dancing Stars по bTV

Към респектиращото жури на „Dancing Stars“ ще се присъединят още двама експерти от висок международен ранг, които са двойка и на дансинга, и в живота. Франциска Йорданова – Папкала е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. Съпругът й, полякът Томас Папкала, е бил трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес е консултант и съдия на най-престижните турнири в света. След като достигат върха на бляскавата си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти.

В „Dancing Stars“ строгият и спокоен Томас, който говори добре български, и емоционалната и емпатична Франциска, ще добавят много емоция и смях към танцовото риалити. Като семейна двойка, която е заедно от години, двамата обичат да спорят разгорещено и тяхната неподправена комуникация ще ги превърне в новите любимци на България.

Освен от професионалното жури, участниците ще бъдат оценявани и от зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити.

Вижте също..

Утре в "Опасни улици": (31 май)

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 6 (Ето какво ще видим) 12-ти февруари

admin

“Доброта”: Корай заплашва Дамла

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (31 март)

admin

Танер Йолмез се подготвя за нова роля

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy