Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“

На 18 февруари готови да за преобразяване ще бъдат любимите звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение? – разберете на 19 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Фотокредит снимки: Мария Бакалова – Коко Кръстев; Христо Стоичков – Невена Рикова; Елена Петрова – УНИЦЕФ/Николай Стойков; Маги Халваджиян – NOVA/Красена Ангелова

Вижте също..

Утре в "Трима братя, три сестри 2": Росарио съблазнява Хуан Давид; отвеждат в болница (29 август)

admin

Епизод 84 (Ето какво ще видим)

admin

Едуардо Сантамарина – скандали, изневери и любов

admin

Утре (14-ти октомври) във “Вавилон” Ето какво ще видим

admin

Мартин е най-слабият играч (видео)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy