Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 75

Анупама и семейство Шах се връщат в танцовата академия. Кавия и Пахи продължават да танцуват. Анупама хвали Пахи за представянето ѝ, но Пахи твърди, че Анупама е пристрастна. Кинджал се доверява на Самар, като му обяснява, че Кавия се е опитала да я манипулира срещу Анупама, а сега прави същото и с Пахи. Самар казва на Кинжал, че Пахи не е дете. Пахи се нахвърля върху Анупама, че не е била на разположение, когато е имала нужда от нея, и отказва да приеме извинението на Анупама. Пахи също така отказва да учи танци от Анупама.

Кавия се подиграва на Анупама, че не е добра майка и съпруга, и ѝ предрича, че някой ден тя ще стане майка и ще бъде перфектна. Анупама отговаря, че да станеш перфектна майка е сложен процес, който продължава цял живот, и пожелава на Кавия скоро да стане майка. Анупама предупреждава Кавия да не застава между нея и Пахи. Паритош се опитва да поговори с Кинджал, но тя се прави на заспала.

По-късно Кавия предизвиква Анупама на танцов сблъсък, след като Самар заявява, че Анупама е най-добрата танцьорка, а Пахи твърди, че Кавия е най-добрата. Анупама се подготвя за двубоя.

Вижте също..

“Златно момче”: Ферит удря Абидин

admin

„Наследство“ еп.347: Яман взема неочаквано решение за Джанан!

admin

“Опасно изкушение”: Селим ще напусне ли Хандан?

admin

Епизод 26 (Ето какво ще видим) 18-ти януари

admin

„Златно момче“, еп.71 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy