Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.47 – какво ще се случи…

Междувременно Кязим подслушва телефонен разговор между Суна и Абидин, но го разбира погрешно, смятайки, че Суна просто информира шофьора на Ферит за ситуацията в апартамента. Той не знае, че Суна и Абидин имат тайна връзка. Кязим изпада в ярост, но Хатидже го спира да пребие дъщеря си.

Суна слиза в подземния паркинг, за да се срещне с Абидин, който я чака. Тя е разтревожена и притеснена, като му казва, че баща ѝ е видял името му в телефона ѝ. Абидин пита дали баща ѝ е направил нещо. Суна го успокоява, че не е, но се притеснява, че може да го направи, ако я види с Абидин. Тя го моли да си тръгне и да не ѝ създава проблеми.

Абидин изразява разочарованието си и пита дали това е всичко, което има да му каже. Той предлага да избягат заедно и да не се налага тя да сключва уреден брак. Суна обяснява, че няма друг избор, освен да се омъжи, и разкрива пръстена на верижка, който Абидин ѝ е подарил, когато ѝ е предложил брак. Тя казва, че може да го пази само в сърцето си, и Абидин я прегръща.

Изведнъж на паркинга се появява кола, в която са Сафет и внуците му, включително мъжа, който ще се ожени за Сума. Той разпознава Абидин от инцидента от предишния ден. Суна разпознава колата и бърза да се върне в апартамента.

Междувременно Ифакат поема контрол над ситуацията и позволява на Ферит да влезе в стаята, където е заключена Сейран. Стаята е в безпорядък.

Вижте също..

Утре в "Наследство": (24 април)

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди и Фабиан разбират за лъжите на Алекс (26 май)

admin

Свободна да избира – Епизод 2 (Ето какво ще видим) 24-ти октомври

admin

Утре в "Бланка": (9 август)

admin

Днес (20-ти септември) във ФИНАЛА на “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy