Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 77

Лила утешава Анупама, която е разстроена заради поведението на Пахи. На сутринта Анупама намира Кавия в кухнята, която ѝ съобщава, че е приготвила закуска за всички. Анупама започва да приготвя собствената си закуска, но Кавия разкрива, че е приготвила закуска и за нея. Пахи развълнувано вижда шоколадова зърнена закуска, а Анупама ѝ предлага домашно лекарство, в случай че я боли стомах. Пахи обаче се държи грубо с Анупама и си тръгва с Кавия.

Анупама се приближава до Ванрадж и го моли да поговори с Пахи. Ванрадж се съгласява и признава, че е отишъл твърде далеч в отговора си предишната вечер. По-късно Самар носи брошури, но Анупама и Джигнеш забелязват, че буквите са отпечатани на обратно. Ванрадж и Самар обясняват, че това е маркетингова стратегия за привличане на вниманието. Те също така научават, че в същия район е отворено друго кафене с добра обстановка. Анупама насърчава Ванрадж да се съсредоточи върху работата си и да привлече клиенти в кафенето си, точно както е правил за компанията си.

Вадраж започва да раздава брошури на улицата, а Анупама, Хасмук, Самар и Джигнеш го наблюдават със съчувствие. Кавия е шокирана да види как Ванрадж раздава брошури и предполага, че това може да е идея на Анупама. Междувременно Рахи, заедно с Паритош и приятелката ѝ, забелязва как Ванрадж и Анупама раздават брошури и се чувства неудобно. Анупама и Ванрадж канят Рахи да посети и тяхното кафене, но Рахи и Паритош напускат сцената. Ванрадж коментира, че маркетинговите усилия са минали добре. Рахи се ядосва на Ванрадж за това, че раздава брошури, и го нарича крайпътен просяк. Между Рахи и Ванрадж възниква спор, в който Рахи унижава семейство Шах и ги нарича просяци, а Ванрадж е бесен.

Вижте също..

Утре (07-ми септември) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Наследство": Сехер е изписана от болницата и се завръща в; Озан идва в съзнание и установява, че (25 август)

admin

“Наследство”: Яман измъква Сехер от лапите на психопата

admin

Утре в "Опасно изк.": (25 май)

admin

Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк в нова криминална драма

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy