Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 82

Кинжал влиза в кабината на шефа си, за да обсъди работата си. Той се интересува дали се е върнала, за да си върне позицията, а Кинжал го моли да ѝ позволи да остане в компанията. Тя признава, че е била стресирана от личния си живот и е реагирала прекалено остро. Той се съгласява, казвайки, че го е разбрала, и прави комплимент за външния ѝ вид, предполагайки, че красиво момиче като нея не бива да плаче.

Той прави неуместно предложение, като иска Кинжал да излиза с него и да работят до късно през нощта. Той моли Кинджал да се приготви за довечера и да спре да плаче. Кинжал се съгласява да не плаче и му казва, че е прав. Кинжал казва на шефа си, че тя няма да плаче, защото сега е време той да плаче. Тя разкрива, че е решила да се бори срещу него.

В ретроспекция семейство Шах се обединява, за да подкрепи Кинджал в битката ѝ срещу шефа. Кавия, въпреки различията си със семейството, също изразява готовност да се изправи срещу мъжа заради пола си. Обратно в настоящето, семейство Шах влиза в офиса на шефа с мобилните си телефони, информирайки го, че той е на живо в предаване в социалните мрежи. Кинджал се обръща към зрителите, като подчертава, че тормозещите могат да бъдат добре облечени хора.

Вижте също..

„Скъпа мамо“, еп. 114 – Назлъ и Мурат се сближават!

admin

Утре в "Домът": (17 юни)

admin

Утре (24-ти ноември) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

„Опасно изкушение“ с.6, еп.26 (bTV) – какво ще се случи…

admin

Чуй ме – Епизод 34 (Ето какво ще видим) 07-ми април

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy