Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.54 – какво ще се случи…

Фуат си спомня една горска поляна от детството си, където Латиф е водил него и Ферит. Той предполага, че Ферит може да е отишл там, затова се доверява на жена си и майка си за подозренията си. Междувременно Сафет-младши се разплаква заради бягството на Суна.

Зеррин, гледайки през прозореца, забелязва Кязим в двора и протяга ръка към него и започва да му говори. Този момент привлича вниманието на Есме. Тя се намесва и конфронтира Кязим за връзката му с майката на Пелин. Тя го хваща за ръката и го предупреждава по твърд и убедителен начин, че ако нещо се случи с дъщерите ѝ, няма да се поколебае да предприеме драстични мерки. Това бележи значителна промяна в поведението на Есме, тъй като до този момент тя е била обикновено сдържана около Кязим.

Халис влиза в стаята на Хатидже и я разпитва, обвинявайки я за настоящата ситуация. Хатидже се защитава и посочва, че именно Ферит е отвякъл момичетата. Халис твърди, че Хатидже е трябвало да се противопостави на брака със семейството на Сафет, който е негов брак. Тя контрира, че именно снаха му е уредила брака. Тя казва още, че тя не искала да прекара живота си в Антеп, но го е направила заради него и сега всичките му пари няма да ѝ върнат живота. Халис излиза от стаята.

Вижте също..

Утре (19-ти септември) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Утре във "Врагът отблизо": Искат главата на Роксана (4 юли)

admin

„Скъпа мамо“, еп. 70 – Назлъ припада!

admin

“Опасно изкушение” Какво се случва с козата Халит?

admin

Утре в "Доктор Чудо": Али, Назлъ и Ферман се качват на самолет и се сблъскват с опасна епидемия (15 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy