Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 85

Семейство Шах научава от Кавия и Ванрадж, че Ануж е отказал да купи имота. Хасмух предлага да го продадат на някой друг, ако вече са решили да продават. Пристига Анупама и Кавия я обвинява, че е хвърлила лошо око, което е накарало Ануж да промени решението си. Хасмух защитава Анупама, а Ванрадж напомня на Кавия за чека на Рахи. Кавия се страхува от реакцията на Рахи и отива при Анупама, като я моли да отиде при Рахи и да вземе чека. Анупама отказва и съветва Кавия сама да се изправи пред Рахи, като ѝ напомня за ентусиазма, с който е дала чека.

Кинджал се връща с чека и Анупама и Ванрадж я разпитват за всички условия, които Рахи може да е поставила. Кинджал разкрива, че е измамила Рахи да върне чека без условия. Въпреки че не могат да подкрепят действията на Кинжал, те ѝ благодарят за това, че е върнала чека. Кинжал ги информира, че Рахи е поставила едномесечен срок за връщане на парите. По-късно пристига Девика и настоява Анупама да присъства на срещата на випуска. Първоначално Анупама отказва, но е убедена от Кинджал и Хасмух.

Анупама споменава, че вече е готова да отиде на партито, и си спомня за миналото си. Девика посочва на Анупама, че е станала по-силна. Хасмук насърчава Анупама да се наслаждава на момента. Кавия се намесва и задава въпроси за мотивите на Анупама да се облече добре, намеквайки, че тя се опитва да впечатли някого. Лила защитава Анупама, а Кинжал добавя, че тя се е облякла заради себе си, а не за да впечатли другите. Кавия продължава да се подиграва на Анупама, че ще ходи на парти, когато семейството е в беда. Девика и Кавия спорят и в крайна сметка Анупама решава да не присъства на партито.

Вижте също..

Епизод 230 (Ето какво ще видим) 09-ти април

admin

Утре (16-ти ноември) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

“Опасно изкушение”: Йълдъз и синът й са в опасност

admin

Условието на Серан към Ферит

admin

"Лунна светлина" – от 22 юли по bTV Lady

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy