Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 86

Кавия хвали Ануж за това, че е богат и красив, което кара Ванрадж да си припомни ретроспекция на Анупама и Ануж, които танцуват заедно. Анупама се прибира у дома, а Кавия продължава да хвали Ануж пред Ванрадж, предлагайки му да се сприятели с Ануж чрез Анупама. Тя описва Ануж като добър човек и много скромен, но Ванрадж не е съгласен, казвайки, че според него Ануж е прекалено добър до степен да бъде неприятен. Кавия пита Ванрадж дали ревнува, защото Ануж се сприятелява с Анупама, но Ванрадж отказва да го признае.

Междувременно Девика пита Ануж за това, че не е придружил Анупама до дома си, а Ануж обяснява, че Анупама е отказала предложението му. Девика шеговито предполага, че ако Ануж е предложил на Анупама по време на студентските им години, тя е щяла да го отхвърли. Ануж пита за проблемите на Анупама и Девика го запознава със ситуацията. По-късно те танцуват заедно.

Анупама се прибира вкъщи, а Кинжал и Пахи развълнувано я питат дали Ануж Кападия е неин приятел. Кавия се намесва, заявявайки, че Ануж е не просто приятел, а близък приятел, което дразни Анупама. Кавия съобщава на семейство Шах, че Анупама е танцувала с Ануж, и намеква, че Анупама може би крие връзка с него. Анупама отговаря, че не крие нищо, за разлика от Кавия, която пази тайни в продължение на девет години. Тази забележка разстройва Кавия. Анупама пояснява, че това е било събиране и тя е танцувала с всички. Пахи пита Анупама дали Ануж е човекът, когото Девика споменава от миналото, на което Анупама отговаря, че повече няма да обсъждат Ануж.

Вижте също..

“Мрежа от лъжи”: Подъръкът от Дерин, който смразява Волкан

admin

Утре (05-ти декември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": Появява се майката на; Асия потвърждава (17 март)

admin

„Васил“ вече е в HBO Max

admin

"Не ме оставяй": Лейля разобличава Мелтем; Тарък ѝ предлага да се премести в имението, а тя (23 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy