Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“И двете страни са развълнувани, че ще възобновят този франчайз”, заяви Заслав. “Разговорите ни бяха страхотни и не бихме могли да сме по-развълнувани от това, което ни предстои. Нямаме търпение да споделим едно десетилетие нови истории с феновете по целия свят на Макс.”

Тази новина следва след официално дадената зелена светлина на сериала от Уорнър Брос Дискавъри миналата година. Според информацията от The Hollywood Reporter планът е да се разработят няколко сезона, обхващащи всичките седем книги за Хари Потър, като потенциално съдържанието ще се пуска в продължение на десет години.

Хари Потър е световноизвестна фентъзи поредица за млад магьосник на име Хари Потър, който открива магическото си наследство на единадесетия си рожден ден. Той е изпратен в Училището за магии и вълшебства Хогуортс, където се отправя на пътешествие, изпълнено с приятелство, приключения и себепознание. Поредицата, написана от Дж. К. Роулинг, обхваща седем романа и описва приключенията на Хари, който се изправя срещу злия лорд Волдемор, стремящ се да завладее света на магьосниците и да елиминира Хари заради предсказание, свързващо съдбите им.

Поредицата от седем книги на Роулинг е адаптирана като осем игрални филма, които са спечелили повече от 7 милиарда долара по целия свят. Роулинг контролира франчайза и има думата във всичко, свързано с интелектуалната собственост.

Вижте също..

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 24 (Ето какво ще видим)

admin

Звездно жури ще оценява танцьорите в Dancing Stars по bTV

admin

„Златно момче“ – финал: Суна: „Сейран умира!“

admin

Епизод 34 (Ето какво ще видим) 20-ти септември

admin

Рючкхан, не иска Тюркан в дома си, Сомере готов на всичко, за да я задържи

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy