Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Ало, ало“ се завръща в ефира на bTV Comedy

Рене води живот, изпълнен с комични и абсурди ситуации, лавирайки между германците и френската Съпротива, както и между жена си и любовниците си. Германската армия е обсебила заведението му, а той се опитва, макар и неуспешно, да помага на Съпротивата, укривайки двамата натрапени му британски военни пилоти и радиопредавател на горния етаж. Освен всичко останало, Рене се въвлича и в опазването на безценна картина – „Грешната Мадона с големите бомби“. Истинският проблем на Рене обаче е неговата съпруга Едит, която все още не знае за авантюрите му с двете му сервитьорки.

Другите главни герои са мадам Фани – тъщата на Рене, мосю Льоклер – фалшификатор и пианист, както и бивш любовник на мадам Фани, мосю Алфонс – погребален агент, който ухажва Едит, полицай Крабтрий – английски агент, който се преструва на френски полицай с ужасен френски, както и английските летци Феърфакс и Карстиърс. От „германска страна“ са лейтенант Грубер, за когото има слухове, че си пада по Рене, редник Хелга Герхарт и генерал Фон Клинкерхофен.

Вижте също..

"Амазонките" – сериал с Дана Гарсия от 15 септември по Diema Family

admin

Матиас Новоа за работата с Фернанда Кастийо, за трудностите по време на записите и за любимата си жена

admin

Утре в "Опасни улици": (29 май)

admin

Преплетени съдби – Епизод 19 (Ето какво ще видим) 25-ти януари

admin

"Наследство": Озан е психично болен, а Сехер е визуално копие на покойната му; Яман склонява да запише Юсуф на уроци при Озан; Кираз заявява на Али, че иска

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy