Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Три сестри“, еп. 83: Мине изнудва Тюркян, да напусне Сомер и махне бебето!

Тюркян иска да си тръгне, но Мине я спира, заявявайки: -Още не съм свършил. Ако излезеш през тази врата, няма връщане назад. Затова мисля, че трябва да седнеш и да ме изслушаш!

-Тази сутрин полицията дойде да ме разпита – заявява Мине. -Сомер е заподозрян в опит за убийство, знаеш това. Ти също ще бъдеш съден за подстрекателство към убийство.

-Подстрекателство? – Тюркян свъсва веждите си.

-Не го ли направи ти? Не ме ли ти покани там, като ми изпрати текстово съобщение от телефона на Сомер? Ти беше тази, която предизвика спора със Сомер.

-Обадих ти се, за да те изправи срещу всичко, за да сложа край на лъжите ти. Но не взех под внимание, че ще се хвърлиш от балкона от яд!

-Не съм се хвърлила, Сомер ме избута – лъже Мина и дори окото ѝ не трепва.

-Сомер никога не би направил такова нещо! – казва Тюркян напълно уверена.

-Там бяхме само тримата. Аз съм майка на малко дете. Защо бих се самоубила? Ако не беше казала на Сомер да приключи с мен, той нямаше да ме бутне от балкона.

-Какво говориш! Не съм казвала такова нещо! – крещи разтревожена Тюркян.

-Още не съм казал нищо на полицията, но исках да знаеш какво ще кажа. Ако сключиш сделка с мен, ще кажа, че съм била в депресия и затова съм скочил!

-Защото това е истината! Точно това ще кажеш! – нарежда Тюркян. -Никога няма да сключа никаква сделка с теб. Мислиш ли, че ще ме уплашиш със заплахите си?

-Ще направя това, което казах. Ти и Сомер ще изгниете в затвора. Полицията ще ми повярва.

Тюркян ходи напред-назад в стаята. Спира до прозореца и се замисля за секунди. След това сяда на един стол и пита: -Какво искаш?

-Ще напуснеш тази къща. Разбира се, ще напуснеш и Сомер. Сомер ще бъде само баща на дъщеря ми. Аз съм търпелива жена, с времето той ще ми прости. Ние с него имаме много дълга история. Знам как да го накарам да ми прости! Просто се махни от пътя ни. Ще се отървеш от бебето в корема си. Не искам и най-малката връзка между теб и Сомер.

-За да не мога да използвам бебето срещу теб, както ти го направи? – пита Тюркян. – За да не превърна живота ти в кошмар, нали?

-Приемаш ли предложението ми?

Вижте също..

Нов турски сериал по Diema Family

admin

„Мащехата“, еп.23 – какво ще се случи…

admin

Скъпа мамо – Епизод 55 (Ето какво ще видим) 19-ти юни

admin

„Три сестри“, еп.162: Ще успее ли планът на Рючхан? – какво ще се случи…

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 51

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy