Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Рейтинговата сага „Берлин“ подновена за втори сезон

„Берлин“, спинофът на рейтинговият сериал „Хартиената къща“, е подновен за втори сезон. „Емблематичният герой, изигран от Педро Алонсо, ще се завърне с нов обир и повече любов“, заявяват от стрийминг платформата.

Сюжетът проследява живота на бандата на едноименния герой, чието истинско име е Андрес де Фонолоса. Сред тях – академикът Дамян (Тристан Улоа), филантроп и най-добър приятел на Берлин, Камерън (Бегоня Варгас) – обичаща опасностите и екстремните преживявания, Кейла (Мишел Дженър) – експерт по киберсигурност, Рой (Хулио Пеня Фернандес) – разбиващ всякакви ключалки и Брус (Джоел Санчес) – експертът по оръжия и високотехнологични предмети.

„По време на премиерната си седмица, първият сезон на  „Берлин“ беше най-гледаният сериал в световен мащаб и достигна топ 10 в 91 държави. Оттогава той остана в топ 10 в продължение на седем последователни седмици в неанглоезичните телевизии, като натрупа 348 милиона часа гледане и 53 милиона общи гледания. Понастоящем сериалът е на девето място сред най-гледаните неанглоезични сериали в историята на Netflix“, обясняват от стрийминг платформата.

Сюжетът на „Берлин“ се развива преди събитията от „Хартиената къща“. В първия сезон на сериала групата, събрана лично от Андрес де Фонолоса, планира грандиозен обир на най-голямата и престижна аукционна къща в Париж, където на търг ще бъдат продадени бижута на стойност 44 милиона долара. До изпълнението на целта героите биват въвлечени в различни ситуации.

Снимките на втория сезон на „Берлин“, създаден от Алекс Пина и Естер Мартинес Лобато ще започнат през 2025 г.

 

Материалът Рейтинговата сага „Берлин“ подновена за втори сезон е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Три сестри – Епизод 188 (Ето какво ще видим) 31-ви юли

admin

Утре във "Врагът отблизо": Роксана поставя капан на Алехандро (1 септември)

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Тахир трябва да каже на Нефес тайната на Ведат

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.140, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

новите епизоди от 9 юли по bTV Story

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy