Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 90

Анупама подчертава значението на дома и работата, като обяснява мечтата си да постигне нещо значимо за жените като нея. Ануж ѝ предлага да представи идеята си на останалите. Анупама прави презентация.

Джигнеш намира снимката на Нандини и Рохан, оставена от Рохан, но не успява да ги разпознае. Кавия получава обаждане, което я кара да изпадне в паника, и се обажда на Ванрадж. Ануж урежда кола, която да закара Анупама на плажа, и тя с готовност се съгласява.

На плажа Анупама се забавлява, докато Ануж ѝ се възхищава. Тя съобщава на Хасмук, който я насърчава да се наслаждава на пътуването. Анупама се наслаждава на преживяването на плажа, а Ануж е поразен от радостта ѝ.

Ванрадж успокоява Кавия, но тя го гледа с неувереност. На плажа няколко момчета се опитват да ограбят Анупама и Ануж се притичва на помощ. Анупама смело ги отблъсква, което впечатлява Ануж. Той аплодира смелостта ѝ и те продължават да се забавляват заедно. По-късно те са шокирани, когато срещат Ванрадж и Кавия на плажа.

Ванрадж изразява изненада, казвайки, че Анупама е в командировка, а не на почивка. Анупама пита защо са там. Кавия обяснява, че се сбогуват с бившия ѝ шеф, който напуска страната.

Вижте също..

Утре в "Трима братя, три сестри 2": Норма разбира, че Хуан Давид (25 септември)

admin

Утре (20-ти май) В “Доброта” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Утре в "Доктор Чудо": (21 юли)

admin

Утре (09-ти юли) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy