Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Пантанал“, еп.58 – какво ще се случи…

Гута, загрижена за майка си Мария, я съветва да прекрати връзката си с Алсидес. Жума и Жозе Лукас говорят за Жове. Междувременно Нямата и Тиберио се целуват.

Жове, утвърждавайки своите ценности, изисква от компанията Леонсио да даде приоритет не само на печалбата, но и на екологично устойчивото производство. Изненадващо, Жозе Леонсио подкрепя позицията на сина си. Марсело подслушва разговор между Тенорио и Зулейка, което води до разкритието, че Гута е негова сестра. Жосе Лукас казва на Жума, че Жозе е слаб.

Триндаде, изразявайки емоциите си чрез изкуството, написва песен за Ирма. Мария, в опит да оправи отношенията си с Гута, обещава, че повече няма да се занимава с Алсидес. Търсейки ново начало, Алсидес се обръща към Тадеу за работа в ранчото на Жозе Леонсио. Тадеу и Гута се сдобряват.

Триндаде се доверява на Ирма, заявявайки, че животът му е в ръцете на Ирма. Фило, който е винаги бдителен, се притеснява за намеренията на Гута във връзката ѝ с Тадеу. Когато Жума тръгва да се грижи за дома си, тя среща Жозе Лукас в имота си.

Вижте също..

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 35

admin

Утре (22-ти март) в “Наследство” Юсуф е безутешен, след

admin

Утре в "Бланка": Бланка разбира за самоубийството на (26 юли)

admin

„Златно момче“, еп.68 – какво ще се случи…

admin

Утре в "Домът": (6 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy