Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

По случай националния празник на България осемте звезди се потопиха в емблематични образи, които трогнаха публиката. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, както и членовете на журито – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Любо Киров и Димитър Ковачев – Фънки, също не останаха равнодушни към представянето на участниците.

С победата за втори път си тръгна Владимир Зомбори. Актьорът блесна като една от най-ярките звезди на българската естрада – Васил Найденов. Зомбори покори зрителите с баладата „Почти забравена любов“ и за пореден път обра овациите. „Адмирации за образа, пеенето и поведението“, впечатлен бе Любо Киров.

Българската вечер в „Като две капки вода“ откри Джулиана Гани, която се превърна в харизматичната Тони Димитрова. „Джулиана, ти си откритието за мен този сезон. Справяш се отлично и си се постарала много да имитираш трудния тембър на Тони Димитрова“, коментира Веселин Маринов. Елена предизвика истински фурор на сцената като Светльо Витков, а в изпълнението й се включиха колегите й от сериала на NOVA All Inclusive. “Браво, Елена. Ти успя да покажеш цялата енергия на песента и клипа“, сподели Хилда Казасян. Победителят от миналата седмица – Наско от Б.Т.Р., излезе на сцената като Веселин Маринов и вдигна публиката на крака. „Знам колко е трудна песента, но ти я изпя феноменално. Благодаря ти“, сподели развълнувано Веселин Маринов след изпълнението, което го просълзи. Мария бе напълно неузнаваема като вокалиста на група Ахат – Звезди Керемидчиев. „Мария се е постарала много и благодаря за това“, каза Звезди от Ахат, който наблюдаваше изпълнението й от първия ред.

Вижте също..

Моето име е Мелек, еп.140: „Махмуд, Мелек се е върнала, за да умре…“

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Разводът на Нефес е (6 септември)

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена трябва да избере как да умре (16 март)

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (25 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy