Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Паранормални явления разтърсват имението на „Ергенът“

В сряда вечер (6 март) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Алек е дългоочаквано. Най-желаният „ерген“ на България е подготвил специална изненада за своята избраница, но възможността някоя от „русалките“ – Барбара, Мартина или Теа – да се възползва от привилегията си да ѝ „забие снежнобяла роза в гърба“ и да открадне срещата ѝ с Младенов ще нажежи обстановката в имението до краен предел. Дали Алек ще сподели деня си в компанията на дамата, която е пожелал да опознае насаме, или ще бъде изненадан от неочакваната поява на друга претендентка, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV.

Докато „ергенът“ е на индивидуално усамотение, останалите момичета в имението ще търсят „истината за любовта“ в компанията на Наум в поредното забавно групово предизвикателство. Водещият ще посрещне дамите в най-модерната философска школа – Родоската академия по риторика, където те трябва да премерят сили в умението си да дебатират. Дискусията ще се проведе в пет кръга, като във всеки рунд ще участва по един представител от отбор. На финала най-изкусната ораторка с най-неоспоримите аргументи ще спечели специалната награда на Академията – не диплома, а подписана и подпечатана покана за предстоящата на следващия ден групова среща с Алек.

Вижте също..

“Опасно изкушение”: Какво ще разкаже Екин, което ще срази Доан?

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Фабиан предлага на Лейди да станат гаджета; започва война между Фабиан и Алекс (12 май)

admin

Три сестри – Епизод 214 (Ето какво ще видим) 12-ти септември

admin

„Почукай на вратата ми“, еп.60– какво ще се случи…

admin

Утре (01-ви март) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy